FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Steaua este în Liga 4” / „Eu am jucat la Steaua!” » Nicolae Dică și Iulian Miu, contre în direct la TV!

Nicolae Dică (stânga) și Iulian Miu // foto: captură TV Telekom Sport +12   FOTO
Nicolae Dică (stânga) și Iulian Miu // foto: captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 17:32 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 17:41

Iulian Miu (44 de ani) și Nicolae Dică (40) au fost protagoniștii unui nou episod din disputa FCSB - CSA Steaua.

În studioul TV Telekom Sport, Miu, care este secund în Liga 4, la CSA Steaua, a declarat clar și răspicat faptul că adevărata Steaua evoluează acum în al patrulea eșalon valoric. Dică i-a răspuns, spunând că el a jucat la Steaua.

Dică: „În 2006, oamenii au ieșit în stradă pentru Steaua!”

Iulian Miu: „Steaua este în Liga 4!”
Nicolae Dică: „Ai început tu acum că ești la Liga 4” 

Miu: „Păi de-asta zic, Steaua e la Liga 4, ce să facem?” 
Dică: „Am zis și mai devreme, eu am jucat tot la Steaua!” 

Miu: „Lasă, atunci încă purta numele, dar îl purta așa cum îl purta, după aia i s-a luat numele” 
Dică: „Ți-am zis: înainte eu puteam să ajung la Dinamo, dar am zis că vreau să joc la Steaua. Dorința mea era să joc la Steaua. Oamenii ăia, în 2005-2006, au ieșit pe stradă pentru Steaua. Am jucat prin Champions League, prin Cupele Europene” 

Miu: „Am jucat și eu în Champions League, stai liniștit. Chiar înaintea ta! Noi suntem în Liga 4, acolo e Steaua!”

Ulterior, Miu l-a invitat pe Nicolae Dică, în prezent antrenor secund la echipa națională a României, la meciurile pe care CSA Steaua le va disputa pe noua arenă din Ghencea. „În primăvară te așteptăm la meciurile Stelei”, a spus acesta. Iar Dică a acceptat.

Nicolae Dică a îmbrăcat tricoul FCSB-ului (pe atunci Steaua) în 2 rânduri: mai întâi între 2004 și 2008, apoi o jumătătate de an, între ianuarie și iulie 2011. De cealaltă parte, Miu a evoluat la Steaua între 1996 și 2003.

GALERIE FOTO Imagini recente cu stadionul din Ghencea

+8 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Câți bani i-ar fi cerut Sergiu Buș lui Gigi Becali pentru a semna din postura de jucător liber de contract

Mirel Rădoi, mesaj clar pentru Gigi Becali: „Ei trebuie să plece”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (28)
ariel
ariel  •  04 Iulie 2020, 22:56
Postat de catalynn pe 04 Iulie 2020, 19:27

Șansele ca Steaua sa fie înstrăinată tind spre zero, însă sa presupunem sa se va întâmpla: DACĂ vânzarea respectiva se va face in condițiile legii, transparent fiind vorba despre un bun public, evident ca va fi in continuare Steaua și dacă cumpărătorul este ne-a jjijji insusi! Problema este ca voi nu pricepeți nici măcar după aproape 20 de ani ca ne-a jjijji a făcut o mânărie atunci și NU a cumpărat Steaua așa cum v-a tot mințit. Asta e și motivul pt care a pierdut pe linie in Instanțe, dacă avea contrat de vânzare - cumpărare putea fi chiar Coldea judecător și tot nu avea ce face!

Daca g.b. a facut o"manarie",nu a facut-o singur,iar justitia trebuia sa inapoieze echipa proprietarului de drept,lucru care nu s-a intamplat.Cum necum echipa care atunci era a armatei este acum a lui g.b. legal sau ilegal.Suntem acum in situatia in care avem o echipa care este Steaua dar nu se numeste asa si una care nu este Steaua dar se numeste asa.Nu este posibil ca mapn sa infiinteze 10 echipe de fotbal si pe toate sa le numeasca Steaua.

andrei_2000e
andrei_2000e  •  04 Iulie 2020, 20:08
Postat de irldave pe 04 Iulie 2020, 19:49

sase , a aparut Catalina ,va explica ea tot ,francize etc!:))

ce faci stramba fiare cu clop stai cu capul in jos ca sa citesti clasamentul?ai grija la cutterul din buzunar sa nu-ti tai mancatoarea de unghii cand bagi mana in buzunar.

andrei_2000e
andrei_2000e  •  04 Iulie 2020, 20:07
Postat de Robert Sergiu pe 04 Iulie 2020, 18:42

Te bagi in seama doar sa postezi asta ,,Vezi ca-n 15 septembrie incepe scoala, gata cu joaca ca nici sa scrii nu stii.,, IN CE TARA TRAIM MAAAAAAAA :)))))))

ia uite cine s-a gasit sa vorbeasca cand incepe scoala fix elevul trecut in clasa a opta in anul scolar 2020-2021 dar e normal sa stie cand incepe scoala pustiul ac neic.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close