FOTBAL  »  Superliga  »  SISTEMUL VAR

Răzvan Burleanu a anunțat în ce stadiu se află implementarea VAR în Liga 1: „Așteptăm furnizorul de tehnologie”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 19:27

LPF și FRF s-au întâlnit cu oficialii FIFA și IFAB pentru a vorbi despre implementarea sistemului de arbitraj video în Liga 1 din România. 

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a explicat în ce stadiu se află proiectul introducerii VAR în Liga 1. 

„La nivelul Federației Române de Fotbal, s-a creat un grup de lucru pentru implementarea VAR în Liga 1 și Cupa României. Acum două săptămâni am avut o primă întâlnire cu reprezentații FIFA și IFAB. În momentul de față așteptăm furnizorul de tehnologie pentru a putea să mergem mai departe în implementarea sistemului VAR în România

Apoi va începe pregătirea arbitrilor pe ceea ce înseamnă acest sistem nou”, a spus Răzvan Burleanu în cadrul unei conferințe de presă. 

În mod normal, sistemul de arbitraj video ar trebui să funcționeze începând cu sezonul următor. 

Vezi și:

17 zile până la România-Suedia » Până vine meciul, Alex Mitriță se odihnește! Cine ar trebui să fie titular, el sau Florinel Coman?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează