FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO De ce spune Răzvan Burleanu că actuala insolvență de la Dinamo e mai dificilă decât precedenta: „Îmi pare rău pentru angajați”

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a comentat intrarea clubului Dinamo în insolvență.
Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a comentat intrarea clubului Dinamo în insolvență.

Articol de , - Publicat luni, 19 iulie 2021 18:49 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 19:27

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a comentat intrarea clubului Dinamo în insolvență.

  • Dinamo - FC Voluntari este astăzi, de la ora 20:30, liveTEXT AICI

Pentru a scăpat de interminabilele datorii, Dinamo a apelat din nou la intrarea în insolvență. Acest proces a mai ajutat clubul în 2014, când patron era Ionuț Negoiță. Lucrurile au decurs chiar mai bine decât în planul de reorganizare. Într-un an și trei luni, „câinii” reveneau la statutul obișnuit. Răzvan Burleanu consideră că situația din acest moment este mai dificilă.

Răzvan Burleanu, despre insolvența de la Dinamo: „Datoriile sunt mai mari acum”

„Îmi pare rău pentru angajații lui Dinamo, că vor trece din nou printr-o procedură de insolvență. Cred că de data asta va fi mai dificil, datoriile sunt mai mari ca data trecută. Legislația națională nu permite niciunui organism să intervină. 

Cu legislația sportivă sunt mai multe posibilități, ar trebui o decizie la nivelul Ligii 1, celelalte cluburi să suporte acest cost, cu salarii prea mari, un fond de solidaritate. Cei care fac propunerea de a interzice participarea echipelor în insolvență în Liga 1 nu cunosc legislația. Dinamo a trecut deja prin insolvență și a rămas la nivelul Ligii 1. Există dificultăți în privința cluburilor aflate în insolvență”, transmis Burleanu, într-o conferință de presă. 

VIDEO Răzvan Burleanu despre situația de la Dinamo: „Va fi o insolvență mai grea ca precedenta”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fostul șef de la Ligă susține că are informații despre situația de la Dinamo: „Badea și Borcea finanțează echipa «pe blat»”

Legenda lui Dinamo nu are încredere în Bonetti: „N-a găsit nimic în Italia, asta spune multe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
alegzander19
alegzander19  •  20 Iulie 2021, 13:00

1) Da, insolventa la Dinamo va fi mai grea pentru ca acum creditorul majoritar nu este si patron. Creditor majoritar este probabil ANAF-ul sau pe aproape dar probabil impreuna cu jucatorii sar peste 50% 2) Insolventa nu este mai grea pentru angajati, cei care platesc cotizatiile, este mai grea pentru jucatori si staff pentru ca acesti NU sunt angajati, au altfel de contracte pe care Legea insolventei nu ii protejeaza. 3) Din cei care cer retrogradare lui Dinamo unii stiu si Legea insolventei care, surpriza, nu prevede in nici un fel protectie impotriva unor sanctiuni sportive gen interdictie transferuri, sanctiuni precum fara spectatori, depunctari, suspendari sau retrogradari. Credeti ca daca suporterii fac scandal nu se pot inchide portile? Daca incasezi cartonas rosu nu esti suspendat + amenda? Ca iti pica nocturna nu incasezi 3-0 la masa verde? Nu exista nici un paragraf in Legea insolventei care spune ca nu poti fi retrogradat.

creeperno115
creeperno115  •  19 Iulie 2021, 22:37

Sa se inscrie la masa credala

steauaeuna
steauaeuna  •  19 Iulie 2021, 21:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează