FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Răzvan Burleanu vrea să schimbe regula U21! Ce va propune în Comitetul Executiv de joi

Modul de aplicare al regulii U21 va fi discutat joi, în cadrul Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal.
Modul de aplicare al regulii U21 va fi discutat joi, în cadrul Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal.

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2021 15:49 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 15:51

Modul de aplicare al regulii U21 va fi discutat joi, în cadrul Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal. 

Regula U21 va suferi din nou o modificare importantă. Dacă în varianta incipientă, formațiile din Liga 1 erau obligate să folosescă un singur fotbalist U21, acum e necesar ca doi să ia startul, iar cel puțin unul să rămână pe gazon până la final. Răzvan Burleanu vrea să ducă regula și mai departe:

  • Un fotbalist U21 pe teren timp de 90 de minute;
  • Al doilea fotbalist U21 pe teren cel puțin o repriză.

Cum președintele FRF obține de obicei ce dorește în ședintele Comitetului Executiv, sunt șanse mari ca aceasta să fie noua formă a regulii U21. 

Răzvan Burleanu înăspreşte regula U21

Răzvan Burleanu anunța încă din luna febuarie că modificarea regulii U21 se află pe lista priorităților sale. 

Dacă se va implementa noua regulă U21 va fi foarte bine, FRF a accelerat maturizarea tinerilor, ne-am bucurat acum doi ani, ne vom bucura și la vară, țineți minte ce vă spun În următoarele decizii ale Comitetului Executiv, vom lua o decizie în ceea ce privește aplicarea acestor reguli pentru următoarele sezoane competiționale.

Concluzia a fost că în afara unor reglementări stricte, jucătorii tineri nu vor avea șanse să evolueze în primul eșalon al fotbalului românesc. În următoarele luni o să vedem și decizia care va clarifica și situația celui de-al doilea jucătorul Under 21, de la nivelul Ligii 1.
- Răzvan Burleanu, președinte FRF

VIDEO Răzvan Burleanu a anunțat un parteneriat cu UEFA, împotriva discriminării din Liga 1

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Dezbaterea zilei, 26 aprilie » Toni Petrea sau Gigi Becali? Cine e vinovatul principal pentru forma slabă a celor de la FCSB?

Viitorul amenință cu neprezentarea în play-out, dacă LPF nu schimbă urgent programul: „Deținătorul drepturilor TV ne condamnă la retrogradare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
1626497344230564
Nicolae Grecu  •  26 Aprilie 2021, 22:39

Am avut rezervele mele, dar acum jos pălăria. Pesemne că domnii care au postat mai sus vor să-și vadă feciorașii schimbați după două minute.

gazistu
gazistu  •  26 Aprilie 2021, 22:38

daca face prostia asta, Burleanu, sef la FRF, ar trebui OBLIGAT ca echipa de tineret a romaniei sa caastige regulat campionatele u21 .. si sa fim camipni mondiali la fotbal fete,,, ca aia l-au ales!!! asta-i raspunsul pt cei de la federatie, care OBLIGA (IMPUN) cluburile sa inceapa cu 2 juniori U21._________________ trebuie apelat la CNCD, pt discriminate de varsta, si data federatia in judecata...si stoarsa de bani...nu te poate obliga Burleanu (FRF) sa folosesti jucatorii pe criterii de varsta...e discriminare... stiu ca antrenorul pune in teren cel mai bun 11, nu cel mai bun 9 + 2 juniori _________________________ vb lui DAN Petrescu, "eu is platit de club sa castig campionatu, nu sa cresc juniori.. daca nu castig campionatu ma dau afara..." si are dreptate..... iti pierzi servicul si ce face federatia in cazu asta? da din umeri nu???___________________ TOATE CELE 16 CLUBURI AR TREBUI SA FIE LA UNISON CU PETRESCU.... juniorul sa fie bagat interen dac merita... cE VIna ARE An Cristea sau Frasinescu de la Iasi ca au 35 de ani??? dac esti bun joci, fie ca ai 35 fie 17 ani, daca nu, OUT!!! ce ar fi sa obligi pe BAYERN, REAL SAU CITY SA joace cu 2 juniori in finala Ch L?? IN teren se trimit de catre antrenori cel mai buni 11 jucatori SI PUNCT

ionica007
ionica007  •  26 Aprilie 2021, 22:28

Si inca ceva: ce faci cu jucatorii care au evoluat pana acum ca U21?! CUM le asiguri continuitatea, fiindca fara continuitate acesti jucatori se vor pierde...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează