FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Răzvan Burleanu, văzut ca o opţiune solidă de un fost stelist: "E nevoie de o schimbare radicală"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 15:11

La începutul anului 2014 au loc alegerile pentru noul preşedinte FRF după ce Mircea Sandu şi-a anunţat retragerea din funcţie.

Gică Popescu şi Răzvan Burleanu sînt primii doi candidaţi, iar tot mai mulţi oameni din fotbal au început să-l susţină pe preşedintele Federaţiei de mini-fotbal.

La Radio GSP, Victoraş Iacob a anunţat că trebuie o schimbare în fruntea fotbalului şi că Burleanu este cea mai bună soluţie: "Chiar si daca ai fost mare fotbalist, nu cred ca e corect sa apari ca manager si sa impui niste reguli dupa care sa se invarta lumea. Functia de presedinte FRF e cu totul altceva.

Burleanu a demonstrat ca e un foarte bun manager. Printre numeroasele lui calitati, cele mai importante sunt ca e transparent, pedagogic, are un control deosebit in discurs si argumentele lui sunt logice. Poate fi presedintele FRF. E nevoie de o schimbare radicala in fotbal si singura solutie e Burleanu".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
bibiloiu
bibiloiu  •  02 Decembrie 2013, 22:10

Schimbarea lui sandu cu popescu este mai proasta decat schimbarea lui sandu cu dragomir ...............................Popescu va ramane legat de sandu iar schimbarea va fi doar o moua hotie a vechilor papusari . De altfel popescu nu renunta la sandu kassay si nucleul mafiot , atunci despre ce schimbare vorbim ?

vladp
vladp  •  02 Decembrie 2013, 21:05

In opinia mea, Burleanu este mai potrivit sa preia presedentia FRF din mai multe cosniderente: - are experienta manageriala chiar in fotbal, (ca e vorba de minifotbal n-are prea mare relevanta in conditiile in care Gica P n-are niciun fel de exeprienta in acest sens); - nu se interesecteaza (din cate stiu) cu nimic pagubos din fotbalul nostru, (impresari, sefi de cluburi corupti etc); - e tanar, educat, inteligent si cu putere de munca; De partea cealalta, Gica Popescu: - n-are experienta manageriala de profil; - legaturile private cu clanul Becali creaza suspiciuni, reducand din potentiala-i doza de incredere; - are inca probleme cu legea; e condamnat penal!

gilos
gilos  •  02 Decembrie 2013, 18:42

Gica Popescu este controlat de clanul becaliotilor, are probleme mari cu justitia, motiv pt care a si fost rejectat de catre UEFA. Experienta esuata cu scoala de fotbal, tunul tras la Targoviste prin praduirea a ceea ce mai era pe la Chindia, tradarea Craiovei pt Dinamo sunt toate argumente negative ale candidatului la presedentia FRF, Gica Popescu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează