FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - RAPID 1-0

Răzvan e-n corzi » Copos a început să îl sune pe Hizo

Lipsit de sprijinul fanilor, Lucescu ar putea pierde şi încrederea lui Copos.
Lipsit de sprijinul fanilor, Lucescu ar putea pierde şi încrederea lui Copos.

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 martie 2012 02:04

Copos pare tentat să-l demită pe Lucescu jr., iar tehnicianul nu mai are, de această dată, nici suportul fanilor, care i-au cerut demisia imediat după meci.

Înfrîngerea cu Concordia a tulburat apele în Giuleşti! George Copos este extrem de nemulţumit de prestaţia echipei în primele 3 etape şi îşi reconsideră poziţia faţă de Răzvan Lucescu: "Nu mai pot susţine echipa şi pe Răzvan dacă ne depărtăm de cîştigarea campionatului. Dinamo se poate desprinde la 6 puncte dacă va bate pe Sportul. Am avut şi un program uşor în acest debut", a declarat finanţatorul rapidist unor apropiaţi. Mai mult, bossul giuleştenilor a reluat relaţiile cu Viorel Hizo şi s-a consultat de foarte multe ori în ultimele săptămîni cu fostul antrenor al Vasluiului.

Nici suporterii nu-l mai vor
Fanii alb-vişinii, veniţi în număr mare la Chiajna, au răbufnit imediat după finalul partidei şi au scandat împotriva tehnicianului, cerîndu-i demisia pentru prima dată de cînd este la Rapid şi strigînd minute în şir numele lui Marius Şumudică, fostul antrenor din Giuleşti.

Fanii l-au întors în 2005

Copos l-a demis pe Lucescu jr. şi în 2005 după o remiză cu FC Argeş, dar chiar suporterii au reuşit atunci să-l convingă pe finanţator să se răzgîndească şi să meargă în continuare pe mîna lui Răzvan. A urmat cea mai mare performanţă europeană din istoria clubului, Rapid ajungînd în "sferturile" Cupei UEFA, unde a fost eliminată de Steaua.

"Galeria a fost împotriva propriilor jucători. Este greu cînd un club este dezbinat, şi aşa eram singuri, acum sîntem şi fără suporteri. Dacă ei asta vor, să distrugem tot ce am făcut pînă acum, hai să facem asta! Sînt nişte ani frumoşi care se vor termina curînd" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Nu îi înţeleg pe suporteri, nu trebuiau să se comporte astfel. Vaslui şi Steaua speră în continuare la cîştigarea campionatului deşi se află în spatele Rapidului" (Dănuţ Lupu, fost jucător Rapid)

"Suporterii ar fi trebuit să-mi scandeze numele cînd eram acolo, nu acum! Nu mă interesează Rapid în acest moment" (Marius Şumudică, antrenor FC Braşov)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Zotta şi Rada au fost înjuraţi

După ce, pe toată durata partidei, l-au înjurat pe Dani Coman, fanii i-au luat în colimator pe Marian Rada şi pe Constantin Zotta la finalul meciului. Preşedintele giuleştean a ieşit cel mai şifonat, fiind înjurat în termeni extrem de duri de către galeria rapidistă.

Nemulţumit de Sotelo
Deşi nu s-a mai antrenat de 3 luni cu nici o echipă şi este în urmă cu pregătirea, argentinianul Sanchez Sotelo a intrat în locul lui Herea şi a jucat aproape 20 de minute pe finalul întîlnirii, dar nu s-a remarcat prin nimic, iar Constantin Zotta a taxat prestaţia fotbalistului adus chiar de el în Giuleşti: "Nu m-a mulţumit Sotelo, aşteptam mai multe de la el". (Andrei Crăiţoiu)

Fanii sînt împărţiţi
După incidentul în care Dani Coman a aruncat cu un bidon cu apă spre galerie, gsp.ro a iniţiat un sondaj unde suporterii erau întrebaţi dacă îl vor în continuare la Rapid pe Dani Coman. Ieri seară, după aproape 8.000 de voturi, rezultatul era echilibrat, 54% votînd cu "Da", în timp ce aproape 3.700 au spus "Nu".

INBOX:
- Giuleştenii vor evolua din 3 în 3 zile pînă la sfîrşitul lunii aprilie. Astfel, trupa lui Răzvan Lucescu va juca 8 meciuri în Liga 1, dar şi cele două manşe cu Vaslui din semifinalele Cupei României.
- Adversara giuleştenilor de vineri l-a transferat şi pe Victoraş Iacob, fostul atacant al Stelei. Iacob a jucat ultima oară la Aris Salonic.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
cedry3k_18
cedry3k_18  •  18 Martie 2012, 20:45

Eu am o intrebare?Cum morti masi sa fie zotta dezamagit de sotelo cand la vazut 20 de min in care rest-ul echipei era praf...Doamne cat profesionalism avem la rapid,zotta dute de unde ai venit lasa rapid in pace

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  18 Martie 2012, 16:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ma bucur ca nu sunt singurul care a vazut asta. razvan a invatat foarte mult de la realul lui mourinho, o echipa foarte agresiva cel putin pana inscrie o data, apoi pe contraatac incearca sa dea lovitura decisiva

ion.rapidistu
ion.rapidistu  •  18 Martie 2012, 16:18

daca o mana de retardati manjiti injura, inseamna ca toti suporterii sunt nemultumiti, uite, ca eu sunt unul multuit de razvan, de coman si de cei care au facut performanta. bornescu? baiat bun, rapidist, dar sa-mi spuna si mie cineva un meci bun a lui Bornescu...... sa fereasca dumnezeu sa plece Razvan ca se alege praful. domnule Copos, sper sa nu faceti greseala si de aceasta data. avem inca sanse mari la titlu si la Cupa Romaniei. am un gust amar dupa meciul cu Chiajana, eram singurii suporteri care cantam pana in minutul 90, am ajuns ca toti ceilalti....sa injuram jucatorii gratuit....????

Vezi toate comentariile (51)
Comentează