FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - RAPID 1-0

Răzvan Lucescu: "Eu sînt cel vinovat pentru ce s-a întîmplat la meciul cu Chiajna"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 martie 2012 18:16

Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a vorbit într-o conferinţă de presă despre conflictul dintre suporteri şi echipă.

"De obicei o înfrîngere la acest nivel lasă urme. Sînt momente neplăcute, dar se poate trece cu uşurinţă, pentru că urmează alt meci. Înfrîngerea cu Chiajna s-a lăsat cu o ruptură foarte mare între suporteri şi echipă. E timpul să strîngem rîndurile. Zic pentru a opta oară că Rapid şi-a depăşit condiţia.

S-a calificat în grupele Europa League, s-a calificat în semifinalele Cupei României şi se luptă la titlu. Un meci înseamnă 90 de minute, nu un an întreg. Putem recupera şi asta vom face din prima secundă cu Ceahlăul. Vrem cît mai repede să trecem peste acest moment.

Din punctul de vedere al suporterilor, meciul de la Chiajna înseamnă o înfrîngere ruşinoasă. Pentru aceasta eu sînt sigur cel vinovat. Neinspiraţia îmi aparţine, am greşit. Probabil de aici a venit nemulţumirea şi a dus la conflictul dintre Dani Coman şi suporteri", a spus Răzvan Lucescu.

...despre gestul lui Dani Coman: "Sînt convins că el regretă ce a făcut şi că nu a gestionat mai bine situaţia. De cînd am venit eu, galeria a susţinut echipa pînă în ultimele minute, dar de data aceasta nu s-a întîmplat aşa. În astfel de meciuri contează să lupţi pînă la capăt. Nu ai voie să laşi printre mîini acel punct, primind un gol ilar după un corner al nostru. Sînt învăţăminte, avem obligaţia să trecem peste ele. E dorinţa noastră să fim buni, să avem satisfacţie, împreună putem să facem lucrurile să meargă bine"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
argus
argus  •  21 Martie 2012, 15:25
Postat de octavianus pe 21 Martie 2012, 09:55

"Zic pentru a opta oară că Rapid şi-a depăşit condiţia" Dle.Razvan Lucescu care este conditia Rapidului ? este cumva o echipa care-si propune la inceput de an evitarea retrogradarii sau care este conditia ? Asta este mentalitatea cu care alimentati vestiarul Rapidului ? atunci se explica lipsa de combativitate si jocul mai mult decat modest al echipei, am fost un mare sustinator al Dvs. poate orbit de numele de familie Lucescu, dar citind astfel de declaratii incep sa inteleg de ce jucam la ciupeala, de ce si un punct era pana urma bun cu Chiajna, ca un vechi suporter Rapidist VA CER SA PLECATI ACUM DIN GIULESTI !! Rapidul pe care noi il iubim de o viata este de o alta conditie INT

Catre Razvan Lucescu Jr., Bine, bine, esti vinovat...insa in afara de "cenusa-n cap" nu ai vrea sa ne spui si in ce crezi ca ar consta greselile asumate? Ce spui de stereotipia jocului? Ce spui de tinerea pe tusa a luyi Ezechias, sau preferinta de a-l titulariza pe Grigore in locul lui Grigorie (ultimul fiind si bun dribleur si dispus mai mult la efort fizic)? Nu ar strica sa te uiti, Raazvane, la meciurile celor de la Tg.Jiu, sau, la cei de la Sportul Studentesc,ca sa poti compara "ce stiu ei"cu "ce stiu" (?) jucatorii antrenati de tine. Din cele de mai sus n-as vrea sa intelegi ca-ti contest calitatile ci, doar, ca persisti in greseli, poate, mici, de care a

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  21 Martie 2012, 11:29
Postat de gado pe 20 Martie 2012, 18:42

cum ne multumim noi cu putin ! de ce ni se spune ca rapid a prins un loc un cupele europene ? a avut razvan vreun merit aici ? NU ! a fost nevoie de acel rapidist adevarat care este RADA, ca echipa se prinda un loc de cupa europeana. asa ca razvan draga, tu ai venit la de-a gata ! poti oferi mai mult decat a oferit antrenorul secund ? esti invitatul meu sa ne dovedesti ca poti lua campionatul si cupa, asa cum te lauzi. dupa ce realizezi ceva cu aceasta echipa fii sigur ca toti rapidistii iti vor fi recunoscatori. schimba ceva in jocul echipei ! nu exista nici o idee de joc ! totul este la mica ciupeala ! nu cred ca asa se poate castiga ceva ! a ajuns o performanta sa fii in semif cupei ?

corect!bate-i pe vaslui si roaga-te sa ia cainii capionatul ca sa joci in europa league daca pierzi finala.asta ar fi drumul scurt la care sunt sigur ca gandesti!ah,daca te lasau arbitrii in pace,acum eram departe,nu:::)))?dar cu campionatul e greu,ca admitand ca l-am lua,de unde bani sa cumperi 9-10 jucatori care sa-ti faca puncte in grupe?vise-vise razvane!

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  21 Martie 2012, 11:04

sa stii ca un prost (si slava Domnului ca nu ducem lipsa in lot de din astia),face mai multa treaba daca e mobilizat prin constiinta valorii pe care chiar poate sa nu o aiba,dar o poate dobandi.exerseaza cu ei la antrenamente si lectiile tactice tot ce ai vazut si pe la altii,ca inteleg ca te-ai dus sa furi meserie,nu trebuie sa te invat eu.invata-i sa loveasca mingia (bozovici nu stie cum,grigore nu are forta,grigorie nu are tehnica lovirii,herea-forta,texeira a intrat in careu cu clujul si s-a taiat ca maioneza in loc sa mai faca 2 pasi si sa traga).toti oamenii astia trag desi nu stiu sa o faca.invata-i,pentru asta esti vinovat.la jocul de echipa e o saptamana de vorbit ce trebuie facut..

Vezi toate comentariile (27)
Comentează