FOTBAL  »  Superliga  »  CRITIC

Răzvan Lucescu: "Se bate antrenorul cu propriul patron... Este o nebunie generală!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2010 00:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu a criticat într-un interviu acordat pentru Focus Sport PrimaTV ultimele evenimente din Liga I.

"Citesc despre preşedinţi sau conducători de cluburi care se bat, antrenor care se bate cu propriul patron... Este o nebunie generală!"
, a spus Lucescu jr.

El este supărat pentru că selecţia la naţionala "U23" se bazează mai mult pe fotbaliştii de la Oţelul, din cauza programării etapei 32 între duminică şi marţi: "Oţelul este una dintre echipele frumoase ale campionatului, asta şi datorită faptului că are jucători foarte tineri. Dar din cauza ignoranţei sau a lipsei de preocupare a unora care pot ajuta fotbalul nostru, s-au făcut programările eronat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  09 Mai 2010, 05:20

Razvane,tu esti antrenorul nationalei,iar ca si antrenor al nationalei nu prea ai pina acuma succese,deci este mult de lucru,lasa pe altii sa faca comentarii despre patroni si toate cele. :)

milan6
milan6  •  09 Mai 2010, 00:19

s-a ticnit lupul!

 •  08 Mai 2010, 22:54

trebuia sa stii cand ai preluat nationala ca...nu ai cu cine!!!,stiam si noi...ce ai crezut? pacat,fam.LUCESCU de...11 metri,adica v-ati facut-o cu mainile voastre!!! ATI PIERDUT!!! RUSINE!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează