FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răzvan Lucescu, sfaturi prețioase pentru Dică după demiterea de la FCSB: "Asta trebuie să faci!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 10:23

Răzvan Lucescu, antrenorul anului 2018 în Ancheta Gazetei Sporturilor, îi oferă sfaturi prețioase lui Nicolae Dică, tehicianul care a fost demis de la FCSB în urmă cu o săptămână. 

"A fost o decizie a patronului, îmi pare rău pentru Dică, sper ca el să înţeleagă că așa ceva face parte din viaţa lui, este o experienţă din care are de învăţat, se va întări, toţi marii antrenori, cei mai titraţi antrenori din lume au trecut prin astfel de situaţii. Trebuie să pună capul la treabă, să nu se lase dus de o astfel de dezamăgire.

Nu-l cunosc pe Teja foarte bine, ştiu din auzite că e un antrenor serios, care munceşte foarte mult, rămâne de demonstrat că a meritat această şansă", a spus Răzvan Lucescu, la TV Telekom Sport.

După un an și jumătate petrecut în fruntea celui mai titrat club din România, Nicolae Dică a fost demis de la FCSB după eșecul suferit în campionat cu CFR Cluj, 0-2 pe 22 decembrie. În locul lui, Becali l-a instalat pe Mihai Teja, antrenorul celor de la Gaz Metan. 

Vezi și: Totul pentru posesie! Gigi Becali vrea să transfere superfotbalistul pe care îl umilea în urmă cu 7 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  31 Decembrie 2018, 12:30
Postat de dobrinibamus pe 31 Decembrie 2018, 10:49

Tine-ti sfaturile pentru tine ... puishor ... si mai mergi la taticu si plange-i un pic in poala ... poate-ti spune cine e vinovat de ... esecurile tale ... poate vatmanu, poate ploaia, poate vantu ... si mai ales ...arbitru !

Deci omul sare sa il ajute/apere pe Dica si tu sari sa il ataci fara motiv. Esti intreg la cap? :)

digei
digei  •  31 Decembrie 2018, 11:34

Frumos gest, e bine ca cineva a sarit si in ajutorul lui dupa ce toate slugile lui Becali l-au atacat cu agresivitate.

dobrinibamus
dobrinibamus  •  31 Decembrie 2018, 10:49

Tine-ti sfaturile pentru tine ... puishor ... si mai mergi la taticu si plange-i un pic in poala ... poate-ti spune cine e vinovat de ... esecurile tale ... poate vatmanu, poate ploaia, poate vantu ... si mai ales ...arbitru !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează