FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Răzvan Lucescu și o întâmplare MEMORABILĂ trăită pe stadion: „Eram în galeria lui Dinamo, cu steagul în mână, prin '77...”

Răzvan și Mircea Lucescu // Captură
Răzvan și Mircea Lucescu // Captură

Articol de - Publicat sambata, 08 iunie 2019 12:10

Răzvan Lucescu (50 de ani) s-a impus din nou în fața tatălui său, Mircea Lucescu (73 de ani), în derby-ul legendelor dintre Dinamo și Rapid, câștigat de giuleșteni cu 4-1. 

  • Meciul caritabil din „Ștefan cel Mare” a avut drept scop stângerea de fonduri pentru Gabriel Bălăcean, un elev olimpic de 15 ani care se luptă cu o malformație genetică. 
  • Se pot face donații prin SMS la numărul 8828 cu textul «GABRIEL»;

 

„Il Luce” l-a sărutat la finalul partidei pe fiul lui, apoi au depănat amintiri.

„Eram în galeria lui Dinamo, cu steagul în mână, prin 1977, iar tata revenea după ruptură. Când a intrat pe teren, a fost o bucurie generală a mii și mii de oameni, m-au aruncat pe sus și toată lumea era fericită că tata intră pe gazon. Aceasta este cea mai puternică amintire a mea aici”, a dezvăluit Răzvan Lucescu

„Jucam cu Crișul Oradea, era 4-1, aceeași pistă, același stadion. Am stat îmbrăcat civil în prima repriză, apoi m-am dezbrăcat și am intrat după pauză. A fost momentul în care am realizat că trebuie să mă las, să plec de la Dinamo, era momentul potrivit, în dragostea generală a tribunelor”, a rememorat și „Il Luce”.

Vezi și: VIDEO Dialogul haios dintre Răzvan și Mircea Lucescu, la meciul old-boys dintre Dinamo și Rapid: „Nu mă face să intru pe teren!”

Vezi aici toate detaliile de la meciul caritabil dintre Dinamo și Rapid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  08 Iunie 2019, 22:10

Domnul Mircea Lucescu devine, pe măsură ce trec anii, din ce în ce mai jenant. Dinu ...la fel, dar măcar nu este duplicitar când este vorba despre preferințele fotbalistice. Nu este obligatoriu să iubească Dinamo! Nici seniorul, cu atât mai puțin juniorul! Dinamo poate trăi și fără asta! Dar nu poate trăi fără NOI, suporterii...fără Mircea Rednic, fără Ionel Augustin, fără Florea Dumitrache, fără Costel Orac, fără Gianni Kiriță, fără Marius Niculae, fără Liviu Ciubotariu, fără Mihali, fără Mișa Klein, fără Tibor Selimesy, fără Claudiu Niculescu....OAMENI DE CARACTER care nu au vorbit NICIODATĂ de rău despre Dinamo! Căci...până la urmă...la asta se reduce totul! La caracter și fidelitate pt niște culori!

ticbis
ticbis  •  08 Iunie 2019, 17:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Dap, prin gena si simturi, Mircea Lucescu a fost rapidist inca de la nastere. Nici nu se putea altfel! Si-a dorit cu ardoare sa joace la cel mai valoros club de fotbal din Romania, Steaua, insa a fost refuzat. Evident, nu i-a mai ramas altceva decat sa-si consume frustrarile sub tricoul lui Dinamo, eterna rivala. Totusi, chestia asta l-a marcat pe viata, de aici si josniciile la care s-a pretat, multi ani dupa ce si-a agatat ghetele in cui. Intr-un interviu devenit viral, intrebat de ce din lotul Stelei, proaspata castigatoare a CCE, n-a selectionat niciodata la echipa nationala mai mult de 2 (DOI) jucatori, omul a afirmat cu gura lui: "Meritul castigarii de catre Steaua a CCE este 100% al meu. Faptul ca nu le luam jucatori la nationala, desi castigau pe banda rulanta meciurile europene intercluburi, i-a ambitionat pe stelisti in asemenea masura, incat au dat totul pana la finala in care au cucerit trofeul suprem!" Acesta e Mircea Lucescu, omul, jucatorul si antrenorul! Orice alte consideratii sunt de prisos!:)))

ticbis
ticbis  •  08 Iunie 2019, 16:16

Mircea Lucescu n-a fost in viata lui dinamovist! In sufletul lui a fost intotdeauna rapidist pur sange; iar din punct de vedere fotbalistic si-a dorit cu patima sa joace la Steaua, la cea mai buna echipa a epocii momentului carierei lui. A fost refuzat de Steaua si d-aia a ajuns la Dinamo, din orgoliu si frustrare. Marturie stau insasi propriile lui afirmatii din interviuri si memorii. Razvan Lucescu, fii-sau, n-a avut niciodata treaba cu Dinamo; la fel ca tac-sau, tot rapidist a fost. Spun "a fost" pentru ca Rapidul nu mai e; a murit de cativa ani; ceea ce e acum e doar o clona politica de doi bani, fara nume, fara istorie si fara palmares!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează