FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Desființează” din temelii proiectul lui Nicolescu și Voicu: „Cum să-ți dau bani ca să faci tu business cu ei? Vor să ia speranțele oamenilor”

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au parte de noi contestatari / foto: GSP
Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au parte de noi contestatari / foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 12:30 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 16:31

Răzvan Oprea, un personaj implicat în viața lui Dinamo în ultimii ani, membru fondator al „Asociației Dinamoviști pentru Dinamo”, pune la îndoială strategia de business a lui Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, afaceriștii care dețin în acest moment pachetul majoritar de acțiuni din club. Actorul, care e și un opozant declarat al celor din DDB, a criticat la GSP Live ultimele mișcări ale celor din Red&White. 

Întrebat despre modul în care vede viitorul clubului Dinamo sub conducerea tandemului Nicolescu - Voicu, Răzvan Oprea nu s-a ferit de cuvinte. Invitat recent la matinalul Gazetei Sporturilor, Oprea s-a arătat sceptic în ceea ce privește planurile celor doi, criticând vehement campania de donații pe care aceștia au inițiat-o recent în rândul maselor de fani dinamoviști.

A intrat în direct și i-a făcut PRAF pe salvatorii lui Dinamo: „Li s-a luat cârnatul din fasole și am ajuns unde am ajuns! O struțocămilă, prostii de doi lei!”
DINAMO
A intrat în direct și i-a făcut PRAF pe salvatorii lui Dinamo: „Li s-a luat cârnatul din fasole și am ajuns unde am ajuns! O struțocămilă, prostii de doi lei!”

Răzvan Oprea îi critică pe acționarii lui Dinamo: „Cum să-ți dau eu bani ca să faci tu business cu ei?”

„Sunt convins că nu e bine (n.r. - peisajul actual de la Dinamo)! Și asta o arată tot ce se întâmplă acolo. Din păcate, pentru a face cât de cât performanță în fotbal e nevoie de bani mulți! Acești bani mulți nu pot fi infuzați pe fondul unor datorii importante. Și când se vor termina datoriile, tot vor veni unii pe ideea de a câștiga bani, în primul rând. 

Iar fotbalul nu e o afacere din care câștigi bani sezonieri: «Bag acum, îi scot la toamnă, bag la toamnă și-i scot la primăvară». Nu merge așa!”.

„Desființează” din temelii proiectul lui Nicolescu și Voicu: „Cum să-ți dau bani ca să faci tu business cu ei? Vor să ia speranțele oamenilor”
Răzvan Oprea / Captură GSP Live

Răzvan Oprea: „Cum să faci treabă la fotbal din donații?”

Acesta a continuat:

„(...) Cum să-ți dau eu bani ca să faci tu business cu ei? Cum să faci treabă la fotbal din donații? N-ai învățat nimic și vrei să iei iar speranțele oamenilor cuantificate în câțiva lei? Băiete, dacă ai calitate, du-te și convinge un grup financiar să bage bani în business-ul ăsta care crezi tu că e profitabil! Convinge un CEO care să zică că se asociază cu Red&White și Dinamo București. 

Hai să fim corecți! Văd tot felul de atârnători care fac pe managerii sportivi, deși sunt nuli ca performanțe. Ăsta e fotbalul românesc...Păcăleală peste tot! Ca să scoți bani din fotbal, trebuie mai întâi să investești”, a spus Răzvan Oprea, la GSP Live. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV A intrat în direct și i-a făcut PRAF pe salvatorii lui Dinamo: „Li s-a luat cârnatul din fasole și am ajuns unde am ajuns! O struțocămilă!”

Suporterii lui Dinamo au anunțat cine are prioritate la biletele pentru meciul cu FCSB: „E cel mai important criteriu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
sdoru
sdoru  •  22 Iulie 2023, 19:26
Postat de cosmo pe 22 Iulie 2023, 17:39

La CFR. A venit Varga a băgat 6-7 milioane, a scos clubul din insolventa și a luat 5 titluri. Voi la Dinamo aveți în continuare niște țepari, dar nu meritați mai mult.

Ce datorii avea de plătit, conform planului de reorganizare, Varga la CFR Cluj când a avenit? Care a fost perioada în care Varga A ÎMPRUMUTAT CFR CU 6 - 7 MIL EURO? Tine minte Varga împrumută clubul CFR nu investește!!! R&W a investit în 5 luni 2,5 mil euro!!! SA MAI LĂSĂM EXEMPLUL CFR, și spune tu cinea a mai investit într-un club de fotbal 2,5 mil de euro???? ȘI FA DIFERENȚA ÎNTRE ÎMPRUMUT ȘI INVESTIȚIE!!!

danyel995
danyel995  •  22 Iulie 2023, 19:13
Postat de Silviu938372 pe 22 Iulie 2023, 17:09

Acest " actor " e așa cum a zis cineva mai sus, un foarte goale. Care sta în chirie într-un apartament de tip cutie de chibrit pe la Nicolae Teclu. Mi-a fost vecin. Pai ba , ce bani sa bagi tu ? De ce îți faci tu probleme de banii altora ? Că nu e de parcă ți-a cerut ție cineva sa vii acționar :|

Eu merg pe mana actorașului cum spuneți voi....sa nu pățim in 2.3 luni cum am pățit cu spanioli oricum ceva e putred cum sa iei tu bani de la fani cadn poți da acțiuni oamenilor poten sa se facă un consiliu cu drept de vot egal ...ei ai platit la Serdean câțiva bani pe obrazul lui omului care acum îl dau afara voi ăștia care mereu sunteți contra vorbim că tot toamna se numără boboci...daca dădeau acțiuni egale sa decidă toți care plătesc aveam echipa de la începutul reuniuni ei vor bani și tot ei sa conducă pe bani altora mă miră că cei din PCH NU FAC NIMIC INSEMANA CA SUBT PE MANA CU EJ aștept toamna sa vedem cine are dreptate

cosmo
cosmo  •  22 Iulie 2023, 17:39
Postat de sdoru pe 22 Iulie 2023, 14:53

S-a trezit și acest adormit ????????????S-a trezit și acest actoras sa vorbească.... Pai cum sa îmi cumpăr și eu bilet sa te vad pe tine mai palicarule? Vorbește și acest actoras fără sa știe despre ce este vorba!!! Sa ne spuna acest actiras la ce club din România au investit acționarii 2,5 mi-l de euro în 5 luni? Actorasule, coate goale, în viata sunt oameni cu bani care investesc și bișnițari care gândesc ca și dumneata!!! Auzi, sa dau eu bani sa te vad pe dumneata pe scena??? În visele tale actorasule!!!

La CFR. A venit Varga a băgat 6-7 milioane, a scos clubul din insolventa și a luat 5 titluri. Voi la Dinamo aveți în continuare niște țepari, dar nu meritați mai mult.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează