FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A intrat în direct și i-a făcut PRAF pe salvatorii lui Dinamo: „Li s-a luat cârnatul din fasole și am ajuns unde am ajuns! O struțocămilă, prostii de doi lei!”

Suporterii din PCH sunt puși la zid de Răzvan Oprea
Suporterii din PCH sunt puși la zid de Răzvan Oprea

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 11:51 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 12:58

Actorul Răzvan Oprea, unul dintre inițiatorii ADPD - „Asociația Dinamoviști pentru Dinamo”, practic primul proiect socios apărut în Ștefan cel Mare, defunct astăzi, a avut o reacție neiertătoare la GSP Live la adresa celor din Peluza Cătălin Hîldan.

Bătălia pentru putere pare să fie un veritabil laitmotiv la Dinamo, indiferent că ne referim la acționari, simpli angajați sau la suporteri. Dacă în club e în plină desfășurare conflictul spinos dintre Andrei Nicolescu și Vlad Iacob, nici vechile animozități dintre suporteri nu au încetat în totalitate. 

Săptămâna aceasta, invitat la matinalul GSP Live, Răzvan Oprea, unul dintre „întemeietorii” ADPD, a pus declinul clubului din ultimii ani și pe seama acțiunilor întreprinse de PCH. Oamenii din peluză, considerați de unele voci salvatorii clubului, sunt cei care au bazele proiectului „Doar Dinamo București”, cel care a dus, practic, la intrarea în anonimat a „Asociației Dinamoviști pentru Dinamo”.

„Desființează” din temelii proiectul lui Nicolescu și Voicu: „Cum să-ți dau bani ca să faci tu business cu ei? Vor să ia speranțele oamenilor”
DINAMO
„Desființează” din temelii proiectul lui Nicolescu și Voicu: „Cum să-ți dau bani ca să faci tu business cu ei? Vor să ia speranțele oamenilor”

Răzvan Oprea, nemilos cu PCH și DDB: „Li s-a luat cârnatul din fasole și am ajuns în Liga 2!”

Iar Răzvan Oprea nu uită și nici nu iartă:

„Proiectul ADPD era extraordinar, dar s-au găsit niște băieței care au stat toată viața numai pe la galerie să fie «Gică contra», să se oftice că n-au fost ei inițiatorii. Li s-a luat cârnatul din fasole și am ajuns în Liga 2. 

Eu știam de atunci unde se duce Dinamo. Poate că Ionuț Negoiță era bine intenționat, dar era complet străin de fotbal. A fost falimentar tot ce a făcut el. A lăsat-o pe Dinamo distrusă!

Eu știam unde ne îndreptăm, de aceea am avut inițiativa pe care am avut-o (n.r. - planul de salvare al ADPD) Au fost inițial peste 80-90.000 oameni care voiau să facă parte, dar s-au găsit cei de la PCH să strice toată această chestie. Dar au făcut-o ei, au făcut-o pe chete, pe alte chestii egale cu zero”, a spus Răzvan Oprea.

„DDB, o struțocămilă care împiedică dezvoltarea lui Dinamo”

Actorul îndrăgostit de Dinamo a continuat: 

„Ca dovadă, suntem unde suntem. Tot ce am prezis și am spus că se va întâmpla dacă lumea va alege să-i gireze pe cei de la PCH s-a întâmplat!

Ei nu sunt dușmanii mei. Ei s-au raportat la mine ca la un dușman, deși eu nu aveam niciun interes aici. I-am și învins în procese. Păcat că, în loc să facem un lucru bun, s-a făcut o struțocămilă care și în ziua de azi împiedică dezvoltarea lui Dinamo”, a spus Răzvan Oprea, la GSP Live.

A intrat în direct și i-a făcut PRAF pe salvatorii lui Dinamo: „Li s-a luat cârnatul din fasole și am ajuns unde am ajuns! O struțocămilă, prostii de doi lei!”
Răzvan Oprea, un veritabil opozant al PCH

E nevoie de zeci de ani pentru a crea un brand, pentru a-l consolida, pentru a face apoi oarece business și oarece marketing sportiv. Ca să se întâmple asta, trebuie să investești ani în șir bani foarte mulți în mod sănătos și bine gândit. E nevoie de o comunitate coagulată care să strângă foarte mulți bani. Cine nu ar vrea să se asocieze cu 70-80-90.000 de suporteri, cu familii, copii, oamenii care pot fi clienții unor companii...?

Dar cum să se asocieze vreo mare companie cu personaje care urlă la peluză, sparg scaune, cu acțiuni făcute la limita legalității... Nu se face socios cu galerii! Ăstea sunt prostii. Ăstea sunt prostii de România, de doi lei și jumătate!

- Răzvan Oprea

Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” deține în acest moment 12,06% din acțiunile clubului din șoseaua Ștefan cel Mare. Fanii aveau la un moment dat în „portofoliu” 20,06% din club, însă au renunțat la 8 procente anul acesta.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Suporterii lui Dinamo au anunțat cine are prioritate la biletele pentru meciul cu FCSB: „E cel mai important criteriu”

VIDEO viral înainte de FCSB - Dinamo » Ahmed Bani, în urmă cu 9 ani: „Am viteză și sunt tehnic, sper să ajung la echipa mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
us27steaua
us27steaua  •  28 Iulie 2023, 22:57
Postat de Karaganda_forever pe 22 Iulie 2023, 21:04

Venind de la un p(r)ostac becalist asta e un compliment :))

faliment clona fc r

catalin.palcu
catalin.palcu  •  28 Iulie 2023, 17:00

Avea 80-90 de mii de oameni interesati de asociatia lui ? Mai mint si eu, dar nici chiar asa. Hai sa fim seriosi, el a avut 300 de membri maxim , iar apoi asociatia lui a si disparut, asa de credibila a fost

Karaganda_forever
Karaganda_forever  •  22 Iulie 2023, 21:04
Postat de us27steaua pe 22 Iulie 2023, 18:05

ajunge sa citesc un comment de-al tau sa imi dau seama ca ai *** si esti agramat.

Venind de la un p(r)ostac becalist asta e un compliment :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează