FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL – DINAMO, 1-0

Căpitanul lui Dinamo, exasperat după golul încasat de Dinamo la ultima fază: „Nu ai voie să faci așa ceva! Nu cred că salvarea directă mai e accesibilă”

Răzvan Patriche
Răzvan Patriche

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 23:08 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 23:16

Răzvan Patriche (37 de ani), veteranul din defensiva „câinilor”, nu crede că Dinamo mai are șanse să se salveze direct de la retrogradare, în contextul înfrângerii suferite de echipa sa, 1-0, cu Oțelul Galați.

Stoperul lui Dinamo a semnalat că formația alb-roșie nu avea voie să fie prinsă pe contraatac, la un corner al ei, așa cum s-a întâmplat la golul marcat de Răzvan Tănasă în minutul 90+3 al jocului.

„Câinii”, apostrofați de galerie la Galați! Scene dure: ultrașii n-au mai rezistat
OȚELUL - DINAMO 1-0
„Câinii”, apostrofați de galerie la Galați! Scene dure: ultrașii n-au mai rezistat

Căpitanul lui Dinamo, exasperat după golul încasat de Dinamo la ultima fază

„Trebuia să facem fault. Nu ai voie să fii prins așa descoperit pe o contră, pe o fază fixă a noastră.

Normal, suporterii sunt la fel de supărați ca și noi. Nu știu cât de mult ne ajuta un egal în această seară (n.r.- luni). Dar măcar era un punct. Mergem înainte, nu cred că mai e accesibilă salvarea directă.

Am spus că la faza noastră fixă nu ai voie să iei gol pe o asemenea contră. Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat la meciul cu Petrolul (n.r.- când Dinamo a fost egalată la ultima fază).

Ăsta este fotbalul! Nu e nimic pierdut. Suntem la mâna noastră. Ne lipsesc suporterii. Ne-au lipsit multe sezonul acesta. Trebuie să lucrăm la ceea ce ne lipsește și să câștigăm mai multe puncte”, a declarat Răzvan Patriche, la finalul partidei, la Fotbal Club de la Digi Sport.

Greșeala remarcată și de Denis Politic

La rândul său, Denis Politic (24 de ani) a subliniat că trebuia să fie comis un fault la ultima fază a meciului cu Oțelul, când Dinamo a încasat golul înfrângerii.

„Suntem foarte supărați. Cred că un 0-0 ar fi fost un rezultat corect. Nu am avut nici noi prea multe ocazii, cred că nici ei nu au reușit să ne domine. Este aceeași problemă ca în meciul trecut, lipsă de concentrare.

Știu ca se așteaptă mult de la mine și de la colegii mei din ofensivă. Dăm totul la fiecare meci. Luptăm împreună la fiecare partidă, ne apărăm împreună și marcăm împreună. Știam că întâlnim o echipă foarte bună, agresivă. Cred că un 0-0 ar fi fost un rezultat echitabil.

Dintr-o lovitură liberă a noastră, ei au plecat pe un contraatac. Trebuia făcut fault. Este foarte frustrant să iei gol la ultima fază, dar asta este. Noi trebuie să ne concentrăm doar pe noi, pentru că degeaba ne uităm la alte rezultate, dacă noi nu reușim să câștigăm.

Ne pare rău că i-am dezamăgit în seara asta și au plecat frustrați spre casă. Sper să ne înțeleagă și ei pe noi că ne dorim. Încercăm să reparăm situația la Iași, în meciul următor”, a spus și Politic.

VIDEO Dinamoviștii, apostrofați de galerie după eșecul cu Oțelul

Citește și:

Oțelul - Dinamo 1-0 » „Câinii”, răpuși în ultimul minut după o prestație jalnică! Clasamentul actualizat în play-out
OȚELUL - DINAMO
Oțelul - Dinamo 1-0 » „Câinii”, răpuși în ultimul minut după o prestație jalnică! Clasamentul actualizat în play-out
Adrian Mititelu, surprins în lojă alături de alt antrenor: „De ce să îl deranjeze pe Trică?”
FCU Craiova
Adrian Mititelu, surprins în lojă alături de alt antrenor: „De ce să îl deranjeze pe Trică?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
reddog2100
reddog2100  •  09 Aprilie 2024, 12:46

Asculta mai Patriche.Iti multumim pentru devotament,dar intelege ca nu mai poti,esti lent, un pericol pentru Dinamo.Ne ai scos sufletul,dirijezi toata apararea sa joace in jumatatea sa de teren,pase doar inapoi.TU stai mai prost cu tehnica dar esti AS la pase in propriul careu.Intelegem ca esti mai batranel,ai putina autoritate in vestiar,dar atat,asa ca ar fi bine sa te retragi daca ai putin caracter.

therealreddog33
therealreddog33  •  09 Aprilie 2024, 08:08

Patriche tată, lasă-te. Nu mai poți alerga! Cât despre gol, trebuia făcut fault, da. Iar apoi a intervenit de două ori factorul Amzăr: mai întâi l-a scos din offside pe Tănase, apoi i-a lăsat liber piciorul mai puternic (dreptul) și centrul porții, să tragă nestingherit. Ăsta nu va fi apărător în veci, nici măcar la Liga III. Nu gândește nici o fază, e doar bezmetic pe heirup înainte...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează