FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Răzvan Pleșca a fost invitat la GSP Live » Urmărește emisiunea AICI

Răzvan Pleșca e un jucător emblematic pentru Gaz Metan Mediaș. Sursă foto: GSP
Răzvan Pleșca e un jucător emblematic pentru Gaz Metan Mediaș. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 00:00 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 13:24

Răzvan Pleșca (37 de ani), experimentatul portar al lui Gaz Metan Mediaș, a fost invitatul de joi al lui Remus Dinu la GSP Live. Emisiunea a început la ora 09:01.

Goalkeeper-ul medieșenilor a vorbit despre îndelungata sa activitate, despre marile satisfacții și marile regrete strânse în carieră, dar și despre planurile sale privind retragerea din fotbal. 

Pleșca a rememorat și supermeciul reușit în 2011 în fața lui Mainz, în preliminariile Europa League. Atunci, goalkeeper-ul a fost erou pentru medieșeni: a apărat două penalty-uri, iar micuțul oraș de pe malul râului Târnava Mare reușea o performanță uluitoare: calificarea în play-off-ul EL, unde a pierdut ulterior fața Austriei Viena.

Pleșca a evoluat de-a lungul carierei pentru FC Național, Politehnica Iași, Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani. La Mediaș, Pleșca e un jucător emblematic: a evoluat în 248 de meciuri în toate competițiile, evoluând alături de Gaz și în cupele europene.

Unde poți urmări emisiunea cu Răzvan Pleșca: 

VIDEO Mihai Stoichiță, sprijin total pentru Mirel Rădoi: „Să fie clar! Nu se pune problema demiterii!”

Citește și alte știri despre Gaz Metan Mediaș: 

EXCLUSIV A marcat cu CFR Cluj și își taxează fostul antrenor: „Trăiam cu teama să nu iau vreun upercut” + schimbarea care l-a dus în cea mai bună formă

VIDEO Jucătorii lui Gaz Metan au sărbătorit victoria cu CFR Cluj pe ritmuri de manele » Cine a dat tonul petrecerii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează