FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 1-2

EXCLUSIV A marcat cu CFR Cluj și își taxează fostul antrenor: „Trăiam cu teama să nu iau vreun upercut” + schimbarea care l-a dus în cea mai bună formă

Ronaldo Deaconu // FOTO: https://www.facebook.com/GazMetanMediasOficial/
Ronaldo Deaconu // FOTO: https://www.facebook.com/GazMetanMediasOficial/

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 14:55 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 15:47

După numai 9 runde, din care a jucat doar 8 pentru Gaz Metan, unde a venit la începutul acestui sezon, mijlocașul Ronaldo Deaconu (23 ani) a ajuns deja la 3 goluri marcate și două asisst-uri. E al doilea marcator al echipei, după Cardoso (4).

Avusese mai multe încercări la Concordia, NK Gorica și Sepsi, dar acum sunt semne că tânărul mijlocaș și-a găsit cadența și va marca mult mai mult decât în precedentele sezoane. Cel mai bun fusese 2017-2018, când marcase tot de 3 ori, dar în 32 de apariții.

„Nu e nici un secret, mister Jorge Costa mi-a dat încredere”

Ronaldo Deaconu, care a marcat golul de 1-0 cu CFR Cluj, spune că „cel mai important pentru mine e că, de când am venit la Gaz Metan mi s-a dat încredere. Nu mai joc la închidere sau în bandă, ca în alte părți, ci sunt folosit ori inter, ori în spatele vârfului, ca număr 10 și am o mai mare libertate de mișcare. 

Asta mă avantajează, joc mai aproape de poartă și pot să-mi pun mai des în valoare calitățile. Până acum au fost ceva probleme fiindcă au venit mulți jucători noi, dar Mister începe să lege echipa și jocul e din ce în ce mai bun. 

Înainte de meciul cu CFR, ne-a spus să jucăm fără teamă, să nu ne pară rău că nu am dat tot și că vrea ca a doua zi să fim pe prima pagină, cu un rezultat mare, plus că eu voi marca. Și uite că ne-a ieșit împotriva campioanei, care a jucat cu o echipă puternică, cu doar 3-4 jucători nu evoluează constant. E un victorie imensă pentru noi”, spune Deaconu pentru GSP.ro

„La Sepsi era bine, dar trăiam cu teama să nu iau vreun upercut"

Înainte de a ajunge la Gaz Metan, Ronaldo Deaconu a jucat la Sepsi, unde l-a avut antrenor pe Leo Grozavu. Nu e un secret, tehnicianul a avut câteva derapaje sezonul trecut, când și-a lovit unii dintre elevi cu pumnii. 

Iar mijlocașul n-a uitat: „A fost o mutare inspirata să plec de la Sepsi. Era un club cu oameni extraordinari. Domnul Leo e un antrenor bun, uneori chiar grozav, dar trăiam mereu cu spaima că-mi voi lua un upercut. Să dai atâte lovituri jucătorilor în Liga 1 și să nu pățești nimic... în alte locuri probabil i se retrăgea licența", a mai spus acesta.

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la antrenorii din Liga 1: „Dacă ești bun, trebuie să faci asta!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Ministrul Stroe reacționează după atacul lui Neluțu Varga

Interviu inedit cu fratele Danei Budeanu, impresarul Tudor Guțilă » Cum ar putea fi valorificat Dennis Man și ce spune despre „ofițerul de presă” Mihai Stoica

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
3358520494245910
Rotariu Alexandru Andrei  •  02 Noiembrie 2020, 22:23

Felicitari pentru evolutia din ultima perioada ! Conteaza foarte mult pentru un sportiv de performanta sa fie in mediul potrivit, in aceste conditii are sanse mari sa bata la usa echipei nationale, totul depinde de el. Multa bafta ! Muncesti mult si sacrificiile nu vor fi in zadar ...

1502662219931522
Ionuț Alexandru Iscru  •  02 Noiembrie 2020, 22:02

Felitari pentru joc! La cat mai multe reușite, Rony!!! "

andrei.mihai
andrei.mihai  •  02 Noiembrie 2020, 20:57

Felicitari! Evolutii foarte bune si reusite spectaculoase. Tine-o tot asa!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează