FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Ministrul Stroe reacționează după atacul lui Neluțu Varga: „Mereu am recunoscut asta!”

Ionuț Stroe // FOTO: https://www.facebook.com/IonutStroe.ro/
Ionuț Stroe // FOTO: https://www.facebook.com/IonutStroe.ro/

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 10:34 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 12:12

Ionuț Stroe (41 de ani), ministrul Tineretului și Sportului, a reacționat după acuzele lui Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj.

Acest ministru distruge fotbalul românesc!”, a spus Neluțu Varga după CFR Cluj – Gaz Metan 1-2, meci în care clujenii au acuzat maniera de arbitraj și că au avut un gol valabil anulat eronat. (Detalii AICI).

Ionuț Stroe: „Îl invit să se exprime public”

Contactat de GSP.ro, ministrul Ionuț Stroe spune că nu știe de ce îl acuză patronul clujenilor.

„Știu ca e o perioadă foarte dificilă pentru sport, pentru fotbal implicit. Evident că sunt dificultăți în a organiza pregătirea și desfășurarea meciurilor în aceste condiții speciale. Știu că există nemulțumiri în legătură cu accesul spectatorilor în stadioane și cu veniturile, care nu mai sunt aceleași. Dar la ce se referă domnul Varga când spune că eu sabotez fotbalul românesc, nu știu!

Eu ca ministru, dar și MTS, nu am făcut nimic altceva decât să sprijinim redeschiderea sportului, a fotbalului, lucru pe care îl facem și în continuare, împreună cu FRF și LPF. Ei sunt cei mai în măsură în a da informații în legătură cu activitatea noastră la MTS, în acest caz. Practic, dacă are vreo nemulțumire, eu îl invit să se exprime public în legătură cu chestiunea asta. Dar ce trebuie să știe domnul Varga, și cred că știe, e că tot ce ține de organizarea campionatului, de reguli, ține de FRF și LPF. Noi nu avem un rol. Fotbalul în România se autoguvernează”, a spus Stroe.

VIDEO Adrian Mititelu, atac la ministrul Sporturilor, Ionuț Stroe: „Ia bani de la Pavel Badea!”

„Mereu am recunoscut că sunt suporterul Craiovei"

Referindu-se la acuzația ca ar fi suporterul celor de la U Craiova, rivalii lui CFR, ministrul Ionuț Stroe a precizat.

Eu sunt suporter al acestei echipe doar acasă, în fața televizorului, împreună cu copiii mei sau din tribunele de pe «Ion Oblemenco». Am acest drept ca orice om care poate avea propriile opțiuni în materie de sport sau alte domenii. Evident că niciodată n-am să neg acest lucru. Am fost întrebat despre asta încă din momentul investirii și am fost deschis de atunci. 

Oamenii mă cunosc, am prieteni în zona asta, mă cunosc de pe stadion, am abonament acolo, merg cu copiii la meciurile acestei echipe, dar n-am determinat și n-am mișcat niciun milimetru în sensul influențării vreunei decizii, vreodată, în favoarea unei echipe sau a alteia. Cel mai bine întrebați-i pe cei care conduc fotbalul românesc despre o eventuală implicare a mea, dacă asta insinuează domnul Varga. 

Eu îl rog să detalieze, că așa e ușor să acuzi, la general. Există multe persoane publice în țara asta care sunt prezente pe stadioane. Am fost și la Cluj în tribună, la meciul cu Sevilla, iar domnul Varga nu mi s-a plâns atunci de nimic.  Și eram acolo, la tribuna oficială, foarte multe personalități publice, printre care unele care sunt cu CFR de ani de zile. Chiar cred că e o declarație pe care a dat-o la nervi, la cald", a adăugat Stroe.

VIDEO Ionuț Stroe a vorbit despre marea sa iubire, Universitatea Craiova: „Avem motive să fim optimiști”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Neluțu Varga nu dă înapoi » Detaliul care confirmă intenția lui CFR Cluj de a nu se prezenta la următorul meci din Liga 1

Declarații incredibile despre CFR Cluj » Un greu din PSD s-ar implica la echipă: „Dan Petrescu e sub presiune!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
dansy
dansy  •  03 Noiembrie 2020, 10:15
Postat de Serban Ion pe 02 Noiembrie 2020, 17:17

Tu ai 2 variante de vot..udmr sau fidezs sau cum dracu se scrie..Totusi d3si nu mi sunt deloc dragi ungurii apreciez ce face orban victor si partidul lui ptr poporul maghiar..Orban al nostru cu sasul *** ne vand tara pe bucati..

Maio Serbane tu stii cumvba cine a facut Romania Mare si a modernizat Romania?Nu cred ca altfel nu ai mai comenta despre nemti,sasi, si asa ,mai departe.Iar voua ziaristilor nu va este rusine sa lasati aceste comentarii sa treaca?Cenzurati pentru lucruri foarte marunte si aici va faceti ca nu vedeti astfel de personaje!

dansy
dansy  •  03 Noiembrie 2020, 10:10
Postat de Tihamér Takó pe 02 Noiembrie 2020, 18:46

Felicitari Nelutu Varga !!Trebuie cumva oprit escrocheria arbitrilor si amestecul politicului in sport ! Nici o echipa nu ar trebui sa joace in etapa urmatoare ! Asta ar fi o solidaritate in favoarea insanatosirii fotbalului romanesc.Aici trebuie cautat si esecul nationalei in anii precedenti!!

Ce tupeu la voi astia de la Cluj!Voi vorbiti de arbitraj mai nerusinatilor?De 4-5 ani ne-am saturat de *** voastre.Chiar in meciul cu amaratii de la Gaz metan ati fost avantajati.ITU trebuia eliminat si ati fi jucat mai bine de o repriza in zece.Apoi golul egalizator a venit in urma unei simulari grosolane a lui Manea.Deac meci de meci face faulturi grosolane si nu pateste nimic.Plu ca simuleaze frecvent faulturi asupra lui.L-ai vazut ce a vrut sa faca cand mingea trimisa de un coleg spre portar(ca era practic mingea celor de la Gaz metan)nemernicul a incercat sa o joace.Cu astfel de chestii ati obtinut nu mai stiu cate lovituri libere din preajma careului si goluri cu capul.Atata stiti. Si in meciu cu U Craiova pentru titlu Vinicius s-a spijinit pe Acka si ati egalat,apoi ati mai dat un gol precedat de un fault asupra unui jucator de la Universitatea,iar la al treilea gol a fost offside. Despre ce vorbiti voi clujenii.Chiar nu va este rusine???Cum a fost la Voluntari cand acestia in min 84 nu a primit penalti la un fault grosolan facut de voi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brera30
brera30  •  03 Noiembrie 2020, 09:44
Postat de Tihamér Takó pe 02 Noiembrie 2020, 18:46

Felicitari Nelutu Varga !!Trebuie cumva oprit escrocheria arbitrilor si amestecul politicului in sport ! Nici o echipa nu ar trebui sa joace in etapa urmatoare ! Asta ar fi o solidaritate in favoarea insanatosirii fotbalului romanesc.Aici trebuie cautat si esecul nationalei in anii precedenti!!

Felicitari? Tocmai el a beneficiat de ajutorul politicului, despre ce vorbim aici? Daca nu era politicul nu avea 3 campionate la rand, plus, perioada Arpad P, guvernarea Boc. Sa nu fim ipocriti, deci. E o vorba: Copilul care nu plange nu primeste mancare....

Vezi toate comentariile (79)
Comentează