FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL – DINAMO, 1-0

Gălățenii s-au distrat după victoria cu Dinamo: „De când și-a luat ghetele noi zice că dă goluri ca Mbappe”

Răzvan Tănasă, la momentul marcării golului din Oțelul - Dinamo 1-0 / Foto: GSP
Răzvan Tănasă, la momentul marcării golului din Oțelul - Dinamo 1-0 / Foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 23:32 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 23:44

Răzvan Tănasă (20 de ani) a fost eroul Oțelului Galați în victoria cu Dinamo, scor 1-0. Puștiul lui Dorinel Munteanu a marcat golul victoriei în minutul 90+3, iar la finalul duelului și-a exprimat bucuria.

Cu toate acestea, chiar dacă s-a arătat foarte fericit, Răzvan Tănasă a rămas cu picioarele pe pământ. Este conștient de faptul că a ratat mult în actualul sezon și că mai are de evoluat.

Dorinel Munteanu, după ce a răpus-o pe Dinamo: „Nu dau sfaturi, dar...”
OȚELUL - DINAMO 1-0
Dorinel Munteanu, după ce a răpus-o pe Dinamo: „Nu dau sfaturi, dar...”

Reacția lui Răzvan Tănasă după primul său gol în Liga 1

„Sunt foarte fericit că am câștigat, că am reușit și eu să înscriu primul gol în Liga 1, să sparg gheața și sper să o țin așa în continuare.

Chestiile astea îți vin pe moment, nu le gândești din timp, ce îți vine pe moment aia faci. M-a felicitat Mister (n.r. - Dorinel Munteanu), nu am avut timp de laude.

Este vorba și despre încredere, pentru că am avut multe ratări în acest sezon. Mă bucur că am spart gheața.

Cum a spus și Mister, ne-am propus să câștigăm acest play-out. E răsplata muncii pe care am depus-o în vară și încep să se vadă rezultatele”, a declarat Răzvan Tănasă, la finalul partidei, la Fotbal Club de pe Digi Sport.

Tănasă a fost felicitat și de către Alexandru Pop, golgheterul Oțelului, pentru primul său gol în Superligă. Pop a spus la flash-interviuri despre Tănasă că face glume în vestiarul gălățenilor de când și-a cumpărat ghete ca ale lui Kylian Mbappe.

Tănasă, dat de gol de Alexandru Pop

„Am câștigat, asta este cel mai imporant, nu contează cine marchează. Face glume în vestiar. Zice că de când și-a luat ghetele noi dă goluri ca Mbappe. A cobit, a cobit și uite că până la urmă i-a ieșit. De o lună de zile tot zicea

Știu ce jucatori avem în vestiar, știu câtă muncă am depus și acum vine răsplata muncii pe care am depus-o de atâta timp. Cred că și astăzi meritam victoria, am fost echipa care a avut mai multe ocazii. Nu cred că i-am lăsat să ajungă la poartă.

Planul era să prindem play-off-ul inițial. E bine și acuma pentru că ne batem pentru Europa, să câștigăm play-out-ul. Încă nu sunt 100 % ca intensitate, durează puțin până îmi revin total. Vrem să aducem și Cupa la Galați, pentru că avem o șansă foarte bună”, a spus Alexandru Pop.

VIDEO Oțelul Galați - Dinamo 1-0 » Gazdele au sărbătorit alături de galerie victoria obținută

Citește și:

„Câinii”, apostrofați de galerie la Galați! Scene dure: ultrașii n-au mai rezistat
OȚELUL - DINAMO 1-0
„Câinii”, apostrofați de galerie la Galați! Scene dure: ultrașii n-au mai rezistat
Adrian Mititelu, surprins în lojă alături de alt antrenor: „De ce să îl deranjeze pe Trică?”
FCU Craiova
Adrian Mititelu, surprins în lojă alături de alt antrenor: „De ce să îl deranjeze pe Trică?”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
Haha1989
Haha1989  •  09 Aprilie 2024, 05:45

"Felicitat", asta mai apuca sa mai joace? A fost cel mai slab joc al oțelului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează