FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zăvăleanu a intervenit în subiectul momentului de la Dinamo: „Să fim obiectivi, șansele sunt reduse”

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo +38   FOTO
Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 17:53 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 18:52

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a fost chestionat pe marginea unei posibile înregimentări a lui Mircea Lucescu în „haită”, o variantă respinsă de „Il Luce”, dar adusă în discuție zilele trecute de Andrei Nicolescu.

Fanii dinamoviști visează la o revenire istorică a lui Mircea Lucescu la Dinamo, însă speranțele acestora nu coincid cu planurile de viitor ale reputatului antrenor. Răzvan Zăvăleanu dezvăluie că Lucescu i-ar fi lăsat de înțeles încă din urmă cu an și jumătate, când l-a vizitat pe acesta la Kiev, că nu e tentat să mai lucreze în fotbalul românesc.

I-a bătut obrazul!
EDITORIAL
I-a bătut obrazul!

Zăvăleanu, despre o revenire a lui Mircea Lucescu în fotbalul românesc: „Să fim obiectivi, șansele sunt reduse”

„Vă dați seama că ar fi fantastic, dar mai mult decât ce am citit în presă nu știu să vă spun. 

Mie mi s-a părut o negație categorică din partea domnului Lucescu că s-ar întoarce oriunde în fotbalul românesc. Eu l-am vizitat la Kiev acum un an și jumătate și era determinat să nu se întoarcă în fotbalul românesc, se pare că nimic nu s-a schimbat.

M-aș bucura din suflet ca Mircea Lucescu să se îndrepte spre Dinamo, dar ar trebui să fim obiectivi și să observăm că șansele sunt destul de reduse”, a afirmat Zăvăleanu, în cadrul emisiunii „Liga DigiSport”. 

Mircea Lucescu și Henrikh Mkhitaryan. Foto: Instagram
Mircea Lucescu și Serhiy Sydorchuk, la Dinamo Kiev Foto: Imago
Mircea Lucescu și Mykola Shaparenko. Foto: Imago Images
Mircea Lucescu și Răzvan Raț
+34 FOTO

Mircea Lucescu la Dinamo? În drum spre București, antrenorul a lămurit orice dubiu, într-un dialog cu Ovidiu Ioanițoaia

Mircea Lucescu a oferit o reacție în exclusivitate în legătură cu declarațiile făcute de Andrei Nicolescu. Președintele lui Dinamo anunțase că au fost demarate discuții cu Il Luce privind revenirea la Dinamo, însă antrenorul contrazice afirmațiile lui Nicolescu.

Președintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a declarat marți seară, conform Fanatik, că a demarat discuții cu Lucescu pentru venirea acestuia la Dinamo: „Sunt discuţii şi uşor-uşor o să găsim un numitor comun. Dar până nu vom găsi ceva concret să venim în faţa dumneavoastră… Evident că n-am avea nimic împotrivă ca domnul Lucescu să şi investească. Deocamdată suntem în stadii incipiente”. 

Zăvăleanu a intervenit în subiectul momentului de la Dinamo: „Să fim obiectivi, șansele sunt reduse”
Lui Andrei Nicolescu i-ar surâde o colaborare cu Mircea Lucescu, tehnicianul nu lasă de înțeles că ar fi tentat de un come-back la Dinamo

Miercuri, în timp ce călătorea de la Kiev către București, cu mașina, Mircea Lucescu a purtat un dialog lămuritor cu Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. „Il Luce” a dezmințit informațiile apărute dinspre Dinamo: „N-am vorbit cu absolut nimeni din România. Pentru moment nu se pune problema să mă implic la vreunul dintre cluburile din țară”.

Noi ne facem temele şi dacă va fi ceva de anunţat, o vom face cu mare bucurie. Nu pot eu să discut asemenea lucruri. Nu sunt doar eu care discută sau decide, dar nu pot să dau detalii 

- Andrei Nicolescu, despre discuțiile cu Lucescu

VIDEO Mircea Lucescu, despre cheia succesului într-o carieră fabuloasă: „Când câștigi și ai succes, nu mai poți să trăiești fără el, că te îmbolnăvești!”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Mircea Lucescu la Dinamo? În drum spre București, antrenorul a lămurit orice dubiu, într-un dialog cu Ovidiu Ioanițoaia

Universitatea Craiova - Dinamo: pentru cine va fi meciul renașterii? » „Câinii” iau cu asalt Bănia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sdoru
sdoru  •  10 Noiembrie 2023, 06:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ceaiuri
ceaiuri  •  09 Noiembrie 2023, 20:49

vrabia malai viseaza....cine ar investi intr-o afacere fara sanse de castig,nici daca gasesti banii nu ii investesti aici,A.N. e depasit de situatie,palaria e prea mare decat poate duce

gicab
gicab  •  09 Noiembrie 2023, 20:45

Nicolescu e ridicol

Vezi toate comentariile (3)
Comentează