FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răzvan Zăvăleanu despre declarațiile lui Zeljko Kopic: „E greu să se contrazică cu mine, mă surprinde!”. Ce spune despre transferuri

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo
Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 17:25 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 18:23

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre situația clubului și despre mutările pe piața transferurilor, care se lasă așteptate.

Zăvăleanu a comentat și declarațiile antrenorului Zeljko Kopic, care a spus că e greu să vină jucători la Dinamo acum, din cauza situației financiare. Clubul se află în insolvență și caută jucători liberi de contract, deoarece nu are voie să plătească sume de transfer.

Zăvăleanu: „Nu ne mai implicăm pe parte sportivă, avem persoane responsabile”

„E greu să se contrazică cu mine, mă surprinde, poate nu asta a vrut să zică exact.

Câtă vreme eu și Andrei Nicolescu am vorbit de sume arhisuficiente pentru salarii care să atragă jucători buni, nu știu de unde o asemenea luare de poziție. Eu vorbesc de discuții de acum o zi, două.

Și noi am fost îngrijorați de faptul că nu se întâmplă nimic, dar am înțeles că noul antrenor preferă să nu facă transferuri în criză de timp și vrea să ia decizii corecte în această perioadă, așteptând momentul potrivit.

În afară de a agrea propunerile de transferuri care ni se fac, noi nu ne mai implicăm pe parte sportivă, avem persoane responsabile. Nu intrăm în discuții despre potențialii jucători. Andrei ne pune în temă, dar nu pretindem că avem un cuvânt de spus.

Noi nu-i putem spune administratorului special să facă într-un anumit fel, se presupune că oamenii de acolo sunt specialiști. Noi verificăm să nu fie sifonați bani, să fie fonduri suficiente, dar nu ne pronunțăm într-o asemenea direcție. Nu știm care e stadiul discuțiilor cu jucătorii doriți, poate sunt în curs și se vor finaliza. Nu întreb mai mult decât este cazul. 

Mi-aș fi dorit ca în prima săptămână de după încheierea campionatului să avem lotul complet, cu cei mai buni jucători care se puteau aduce, dar nu știu care e strategia și o accept așa cum este. Sper să fie bună, să fie inspirați și rezultatul sportiv să fie unul bun.

Problema nu este raportată la salariile care se oferă jucătorilor, ci la locul echipei din acest moment. Brandul de dinamovist ți-l dau acțiunile, nu cum vorbește cineva despre tine când îți este bine. Rotariu a mers la FCSB, a arătat că e doar un jucător profesionist, fără atașament față de Dinamo. Nu e de blamat, fiecare face ce crede că e cazul. Nu putem vorbi de el ca de Florentin Petre, de exemplu. E de înțeles într-o lume foarte mercantilă.

Mai există jucători care pot fi aduși la Dinamo, se discută pe o listă cu antrenorul și cu Andrei Nicolescu, sper să vedem rezultatele. Aș vrea să nu mai jucăm niciun baraj, că m-am săturat, și la finalul sezonului să fim departe de zona retrogradării. Dincolo de emoțiile meciului de campionat, fiecare meci de baraj m-a îmbătrânit foarte mult”, a spus Zăvăleanu la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Înțeleg situația clubului, e mult mai greu să semnezi iarna jucători, sunt puține cluburi care vor ceda jucători gratis, nu este ușor, dar în fotbal poți găsi circumstanțe diferite, trebuie să reacționăm, dar nu suntem într-o situație financiară de top, astfel că trebuie să luptăm ca să supraviețuim în ligă. Ei consideră și alte opțiuni, însă din punctul meu de vedere, dar și al celor implicați, încercăm să convingem acești jucători să vină și să obțină tot ce ne dorim până la finalul sezonului
Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

VIDEO Dinamo a plecat în Antalya pentru cantonamentul de iarnă. Kopic are la dispoziție 22 de fotbaliști

Abia concediat în Superliga, e îndreptat către Dinamo!
DINAMO
Abia concediat în Superliga, e îndreptat către Dinamo!
Dinamo a ajuns în Antalya fără nicio achiziție » Unde se blochează negocierile de fiecare dată
DINAMO
Dinamo a ajuns în Antalya fără nicio achiziție » Unde se blochează negocierile de fiecare dată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
grassu_46
grassu_46  •  04 Ianuarie 2024, 08:29

Kopic vrea sa aduca croati de mana a saptea cu salari de Barcelona, si daca se retrogradeaza isi ia bocceluta si PA , ca DINAMO dispare ,sunt prin campionat cativa croati dar nu au rupt gura targului ca nu au valoare. alti ii dau afara acum si toti sunt propusi la DINAMO

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  04 Ianuarie 2024, 00:56
Postat de brentford pe 03 Ianuarie 2024, 18:56

Sunt foarte multe discutii concrete,la obiect,cu subiect si predicat,care circula in club de ceva vreme. Si anume discutii despre buget zero,imposibilitatea de a cumpara jucatori si,nu in ultimul rand,discutii despre rugaciuni si matanii cu care sa biruim echipele superioare valoric (cam toate din MamaLiga).

Discuțiile or fi ele cu subiect și predicat, dar cele două părți de propoziție sunt separate prin virgulă!

unnumeobisnuit
unnumeobisnuit  •  03 Ianuarie 2024, 21:01
Postat de Trotsky pe 03 Ianuarie 2024, 20:18

Kopic nu se contrazice cu nimeni, mai ales daca pricepi ca Zava a raspuns DUPA conferința de presă, dig???

Nu, nu pricep. Fiindcă mă gândesc că normal, la nivelul conducerii, indiferent de ce rol are fiecare, se vorbește aceiași limba. Sume de transfer, buget pt salarii...nu i nevoie de aceste două aspecte laolaltă pt urmărirea acelui6scop?si anume aducerea jucătorului x/y? Că i înainte sau după, irelevant. Poate ii nevoie de clarificări, pt cei care nu pricep din prima. Cum eu nu am făcut o

Vezi toate comentariile (12)
Comentează