FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Abia concediat în Superliga, e îndreptat către Dinamo!

Ante Roguljic (nr 24) ar putea ajunge la o altă rivală a celor de la FCSB
Ante Roguljic (nr 24) ar putea ajunge la o altă rivală a celor de la FCSB

Articol de , - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 16:07 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 16:50

Ante Roguljic (27 de ani), mijlocaș ofensiv pus pe liber de Universitatea Craiova, ar putea ajunge la Dinamo, echipă în căutare de fotbaliști creativi, mai ales că formația alb-roșie este antrenată de un conațional de-ai lui Roguljic, Zeljko Kopic.

Ivaylo Petev a început „curățenia de iarnă” la CSU Craiova, Ante Roguljic fiind unul dintre numele importante care nu vor continua în Bănie.

Roguljic, mijlocaș ofensiv de 1,80 metri, a ajuns la Craiova în septembrie 2021, însă problemele medicale l-au limitat la numai 69 de meciuri, 10 goluri și 4 pase decisive pentru alb-albaștri. El nu intră în planurile antrenorului actual din Bănie, astfel că va fi pus pe liber.

Încă 4 jucători pleacă de la Universitatea Craiova » Petev nu mai contează pe ei și nici n-au mai venit la reunire
CSU CRAIOVA
Încă 4 jucători pleacă de la Universitatea Craiova » Petev nu mai contează pe ei și nici n-au mai venit la reunire

Ante Roguljic ar putea ajunge la Dinamo

Roguljic ar putea continua în Superliga României, existând posibilitatea unui transfer la Dinamo. Mijlocașul croat ar ajunge printre „câini” pe aceeași filieră precum conaționalul Zeljko Kopic, actualul antrenor al lui Dinamo, impresarii încercând să-l direcționeze către București.

Fost internațional croat de juniori și tineret la toate categoriile de vârstă, Roguljic a jucat puțin în acest sezon, doar în 14 partide, fiind o singură dată integralist în campionat. El a înscris 3 goluri, la 4-1 cu Poli Iași, 5-1 cu FC Botoșani și 2-2 cu Poli Iași. Mai are un assist, în victoria cu CFR Cluj, 1-0.

În prezent, Zeljko Kopic nu are multe opțiuni pentru poziția de mijlocaș ofensiv. Din lotul lui Dinamo, pe acea poziție pot evolua Dani Iglesias și Ahmed Bani.

VIDEO. Delegația lui Dinamo a plecat în Antalya pentru cantonamentul de iarnă

Tot din Superligă:

„Vreau să fac pasul care trebuie pentru cariera mea” » Anunțul lui Horațiu Moldovan la reunirea Rapidului
RAPID
„Vreau să fac pasul care trebuie pentru cariera mea” » Anunțul lui Horațiu Moldovan la reunirea Rapidului
Cornel Dinu vede un singur salvator la Dinamo: „N-a știut în ce troacă a intrat”
DINAMO
Cornel Dinu vede un singur salvator la Dinamo: „N-a știut în ce troacă a intrat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
gazistu
gazistu  •  04 Ianuarie 2024, 10:37

e prea bun pt Dinamo, .. o sa-i refuze!

creeperno534
creeperno534  •  03 Ianuarie 2024, 22:40

Ar fi bun ca jucator de repriza 2

observator_federal
observator_federal  •  03 Ianuarie 2024, 21:09
Postat de dandana pe 03 Ianuarie 2024, 18:06

6 goluri pe sezon jucând câteva minute la sfârșit cred ca este suficient. Eu unul nu l-aș fi dat afara, mai degrabă renunțăm la Markovici, Bairam și alți. Dar asta este la rotaru, mereu a făcut mutări proaste. La Craiova Nistor era prost, la Cluj a fost cel mai bun. Cam atâta poate acest patron, dar cred ca se face un transfer tare dacă a renunțat la câțiva jucători buni. Chiar și Kurtici era bun folosit mai bun mijlocaș ofensiv decât defensiv. Mare păcat, ca acest patron da jucători care lupta afară și oprește leneși gen Ivansau Markovici. Iar de Bairam ce sa spun, asta este marea țeapă a tinerilor promițători inpreuna cu Tavi Popescu

Roguljic nu rezista un meci întreg, destul de apatic probabil din cauza pregătirii fizice sau a slabelor calități fizice - de făcut marcaj nici vorbă. Dar tehnic, excelent la lovituri libere și cornere, oarecum plafonat în acest moment. Despre Markovic s-ar putea spune că este cel mai bun la combinații cu Mitriță și, dacă va fi (vreodată) impulsionat, poate să (re) demonstreze că e tehnic, puternic si un golgheter înnăscut. Baiaram a fost accidentat (ultima oară chiar de Octavian Popescu!), acum poate să revină la jocul elegant cu mingea la picior, demarcări și execuții pretențioase. Despre Ivan nu aș vorbi acum, am încredere că va trece peste campania dezlănțuită (scăpată de sub control, bullying veritabil) împotriva lui de massmedia gigistă (așa se întâmplă când îi ameninți postul la Națională lui Mbappe Florinel Coman - așa i s-a întâmplat și lui Mitriță, i se întâmplă acum lui Vali Mihăilă și i se pregătește și lui Drăguș). Atmosfera în cadrul echipei și refacerea formulei de joc în apărare ne poate aduce un retur spectaculos - cu meciuri decisive chiar pe Oblemenco!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează