FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacția care îl va enerva pe Nistor! Oficialii lui Dinamo surprind: "Cine a spus asta?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 18:38

Pentru a amortiza efectul pierderii banilor de la Becali, dinamoviștii i-au promis lui Dan Nistor că îi vor oferi un nou contract, cu un salariu de 15.000 de euro pe lună plus bani la semnătură.

Mijlocașul nu a mai adus vorba de acest aspect, iar managementul l-a tot amânat până s-a închis perioada de transferuri. Tocmai asta susține și Bogdan Bălănescu, care arată că discuțiile legate de mărirea salariului nu reprezintă o prioritate. 

"Cine a spus că trebuie mărit contractul lui Dan Nistor sau că trebuie finalizate discuțiile și negocierile? Suntem în discuții că am vrut noi, nu că ne-a impus cineva.

Dan Nistor e foarte respectat. Pe data de 15 e cu banii la zi, e respectat, nu am avut probleme de genul ăsta", a declarat Bogdan Bălănescu la TV Digi Sport. 

După ce perioada de mercato s-a închis, când era sigur că FCSB nu mai poate să forțeze mutarea, oficialii dinamoviști nu i-au mai dat niciun semn lui Dan pentru a-i oferi un nou salariu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
mosvasile
mosvasile  •  20 Septembrie 2018, 14:25

"Managementul l-a tot amanat pana s-a inchis perioada de transferuri"!Si ce daca?Daca Nistor mai are doi ani de contract cu Dinamo,de ce sa negocieze clubul cu el?Ce daca vrea sa plece?Sa fie sanatos!

invinctus
invinctus  •  20 Septembrie 2018, 10:10

E si mare fotbalist asta nici nu stie sa fuga parca e rata !!!

bazileon
bazileon  •  20 Septembrie 2018, 08:00

Cine este deficient cognitiv nu poate intelege ca un contract trebuie respectat. Sau ca trebuie sa priveasca cu multa precautie astfel de articole.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează