FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI UTA 0-3

Laszlo Balint, după ce i-a aplicat un nou eșec usturător lui Chirilă: „La pauză le-am zis jucătorilor că nu mă interesează rezultatul”

Laszlo Balint
Laszlo Balint

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 19:40 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 20:13

UTA Arad s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, în fața Academicii Clinceni și a urcat pe loc de play-off. La finalul partidei, antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, și-a lăudat echipa pentru jocul prestat.

„Mă bucur că am făcut ceea ce ne-am propus, să începem bine jocul, să eliminăm din problemele pe care l-am avut etapele trecute, când începeam destul de greu, de multe ori am primit gol și trebuia să alergăm după rezultat. De data asta a fost invers, am început bine, am reușit să ne asigurăm un avantaj confortabil la pauză, dar nu înseamnă că ne-am relaxat. 

Am avut o discuție la pauză cu jucătorii, le-am zis că nu mă interesează rezultatul, ci jocul. Este adevărat că inițiativa, din punct de vedere al posesiei, a aparținut gazdelor, dar nu cred că ei au fost periculoși și nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei. Am avut și noi câteva situații bune, dar rămâne rezultatul, rămân cele 3 puncte. 

O victorie logică, ne-am propus să câștigăm punctele, să intrăm în play-off și mă bucur că s-a întâmplat așa. Avem jucători de calitate, chiar dacă au avut momente mai puțin bune. Mă bucur că avem același nivel de abordare care ne permite să sperăm că ne menținem în play-off.

Drumul e lung, acest proces necesită timp și calitate. Este bine că înregistrăm progrese, chiar dacă nu spectaculoase. 

Până la întrerupere aveam 4 meciuri fără victorie, în care reușisem doar 3 puncte după 3 egaluri, acum avem 2 victorii fără gol primit, ceea ce ne dă speranțe că putem să facem lucruri bune în viitor”, a declarat Laszlo Balint la flash-interviul de după meci, pe Look Sport.

De fiecare dată când joc pe acest teren (n.r. Stadionul Dinamo) marchez, sunt foarte bucuros că mi-am ajutat echipa. M-am așteptat să o scape sau să fie bară, trebuie să fiu la fiecare meci acolo și să înscriu. Avem un potențial foarte mare, jucători foarte buni și sper ca la finalul campionatului să fim în primele 6 echipe.
David Miculescu, atacant UTA

Citește alte știri din Liga 1:

Ionuț Chirilă, la limita exasperării! Ce a făcut la pauza meciului cu UTA

MM, răspuns după atacul lui Dan Petrescu: „Ai grija noastră?!” + detalii despre neprezentarea din Cupă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează