FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Pușcaș, după ce Becali s-a declarat interesat să-l aducă la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 17:29

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Gigi Becali vrea să-l transfere pe George Pușcaș, 22 de ani, la FCSB, în locul lui Harlem Gnohere.

Atacantul celor de la Palermo, internațional de tineret, a declarat că îl bucură interesul celor de la FCSB, dar nu este tentat de un transfer în Liga 1, dorind să continue la formația din Serie B.

"Nu e momentul pentru un transfer! Abia am ajuns la echipă şi să o schimb acum nu mi se pare tocmai bine. Asta nu înseamnă că nu mă bucură că s-au interesat de mine şi că mă doresc. Arată că sunt pe drumul cel bun şi trebuie să continui tot aşa.

Consider că Serie B este un campionat mai greu decât Serie A! Nu sunt atâtea spaţii și ai câte 3-4 jucători care sunt mereu lângă tine când ai mingea. Este un joc mai gândit, mai tacticizat, iar ca atacant nu ai atât de multe spaţii cum ai într-un alt campionat. Dar asta te face mai puternic. Când ieşi din acest campionat, eu zic că ai acumulat destulă experienţă ca să poţi să mergi să joci într-un alt campionat şi să dai multe goluri", a declarat Pușcaș potrivit Fanatik.

Vezi și: VIDEO "Pușcaș e mortal"» Trei minute de joc și primul gol la Palermo! A adus victoria echipei sale

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
minell73
minell73  •  24 Octombrie 2018, 07:01
Postat de miloguuu pe 23 Octombrie 2018, 19:40

orice fotbalist vrea sa joaca la Steaua. nu are avea loc oricum

Miloage cum naiba o mai dam acum cu steaua ta? Patronul puscarias a declarat la toate televiziunile ca echipa lui este fcsb, nu steaua. Tot el a mai declarat ca adevarata steaua este in liga4. Si asta nu e veche, a spus-o dupa meciul de la craiova.

127939151042796
Marcello Kazan  •  24 Octombrie 2018, 01:30

George Puscas, ma bucura NESPUS faptul ca ai declinat de la bun inceput oferta venita de la FC Stina Becali... Ti-ai fi nenorocit toata cariera...

106683413108068
Francisc Dascal  •  23 Octombrie 2018, 21:46

Corect raspuns Puscas,daca vrei sa joci in Liga 1 atunci poti face dupa varsta de 32 ani.In Italia chiar si seria C este superior ligii 1.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează