FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Strizu după ce a fost umilit de MM Stoica: „Mi-am asumat ce am spus, dar nu pot să fac asta la nesfârșit”

Leo Strizu / foto: GSP
Leo Strizu / foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 17:09 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 17:41

Leo Strizu, fostul „principal” de la FCSB, nu intenționează să mai continue bătălia declarațiilor cu Mihai Stoica. Atacat în termeni duri de MM vineri seara, Strizu mărturisește că nu îi va mai răspunde celui care l-a umilit în direct.

Pus la zid pentru că nu și-ar fi cunoscut tot lotul, Strizu recunoaște că a avut diverse momente în care a gestionat greșit relația cu vestiarul. „Recunosc, am avut unele momente de ezitare”, a spus tehncianul, cu o abordare total diferită față de acum câteva zile, când l-a comparat pe MM cu interlopul Fane Spoitoru.

FCSB susține că a scăpat de interdicția de a face transferuri! Explicațiile clubului în cazul Dawa: „A fost o eroare”
FCSB
FCSB susține că a scăpat de interdicția de a face transferuri! Explicațiile clubului în cazul Dawa: „A fost o eroare”

Leo Strizu îi răspunde lui MM Stoica 

Eu mi-am asumat ieșirea de la televizor și ceea ce am spus cred că am spus doar adevărul. Nu va mai continua (n.r. - disputa de la distanță cu MM Stoica), pentru că nu sunt omul care să ducă la nesfârșit scandalul.

Eu am spus ce am avut de spus și cred că am încheiat. Cred că în timpul ăsta, de post, ar trebui să mergem mai mult spre pocăință și înțelepciune. Cred în Dumnezeu, sunt un bun creștin.

Într-adevăr, nu că nu știam jucătorii, dar se pare că am făcut niște greșeli pentru care îmi cer scuze, dar nu cred că am făcut o greșeală enormă în care am împiedicat echipa din a face rezultate. E adevărat, recunosc, am greșit. Am avut unele momente de ezitare, dar, de când am venit, am avut sufletul deschis către echipă, către colectiv”, a spus Leo Strizu, în emisiunea de la Sport Total FM moderată de editorialistul GSP Narcis Drejan

Mihai Stoica l-a umilit pe Strizu în direct: „Uitați-vă ce față are, un personaj caricatural!”

Vineri, Mihai Stoica l-a desființat pe Leo Strizu, fostul „principal” din acte de la FCSB.

(...) A luat bani degeaba un an și jumătate. De ce a luat bani degeaba? Nu știa să facă nimic! Omul a trecut printr-o tragedie, mă bucur că l-am ajutat. Cine îmi reproșează mie? Nimeni! E un om care 10 ani n-a fost în fotbal. 

El nu știa cine e Olaru. Am vorbit cu Olaru la un antrenament și după m-a întrebat cine e ăsta. Omul, săracul, nu are nicio logică. Chiar mi-e milă de el.

El venea să bea cafeaua, pentru asta venea la stadion”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Eu nu pot să accept că un personaj caricatural să reprezinte clubul în conferințele de presă. Când am văzut ce prostii poate să spună în prima deplasare de la Botoșani... nu puteam să mă mai uit.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Managerul general al vicecampioanei a mai avut o ieșire, în timp ce pe ecran rula o conferință a lui Leo Strizu: „Uitați-vă la ăsta ce față are. Pot să las un asemenea specimen lângă echipă?”. 

VIDEO Toate informațiile înaintea duelului FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali își încalcă promisiunea, iar FCSB se întoarce în era în care patronul declara: „Atunci nu prea știam eu fotbal, eram la început”

Lucian Filip, după anunțul lui Mihai Stoica: „La FCSB avem nevoie de un antrenor cu licență PRO” + Ce spune despre meciul cu Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
paolo15
paolo15  •  12 Martie 2023, 07:54
Postat de mihai041 pe 11 Martie 2023, 18:44

O reacție de bun simț, a unui om, la tacul unui individ de cea mai joasă factură umană. Respect, domnule Strizu!

La tac mai trebuie o bila.

elgabri
elgabri  •  11 Martie 2023, 18:50

Daca Meme a facut parnaie e o jignire, sa i spun parnaias ? La mine la tara asa se spune, era jignire daca individul nu o facea si eu faceam aceasta afirmatie, in comparatie cu ce declara Meme in fituica voastra de 2 lei eu chiar vorbesc decent de frumos .

Catisr
Catisr  •  11 Martie 2023, 18:47

Cel mai deștept a cedat ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează