FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSMS IAȘI 0-0

Reacție amuzantă a lui Cornel Dinu: "Săracul Rotariu poate să cadă și dacă bate vîntul puțin" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2015 23:04

Cornel Dinu s-a amuzat pe seama incidentului dintre Dorin Rotariu și Branko Grahovac. "Mister" nu crede că trebuie să se pună prea mult accent pe acest lucru, mai ales că incidentul nu a fost chiar atît de dur.

"Grahovac l-a împins, dar săracul Rotariu poate să cadă și dacă bate vîntul puțin", a zis Cornel Dinu la DolceSport. 

Totul a pornit de la o fază în care dinamoviștii trebuiau să returneze mingea oaspeților. Collins Fai i-a dat mingea lui Rotariu, care a trimis-o în aut și nu lui Grahovac, așa cum portarul ieșenilor s-ar fi așteptat. La finalul reprizei goalkeeperul oaspeților nu l-a uitat pe Rotariu, s-a dus către el și l-a bruscat.

Arbitrul i-a acordat cartonaș lui Grahovac, care a fost lăsat de Nicolo Napoli pe teren la pauză, pentru a nu-l lua la vestiar, unde lucrurile puteau degenera. Acesta s-a calmat și a început repriza secundă fără probleme.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
jony1973
jony1973  •  06 Decembrie 2015, 17:33

Un sfat pentru Rotariu: trebuie sa mergi la sala de forta. In ziua de azi nu poti face performanta daca nu ai o masa musculara corespunzatoare. La varsta lui, in occident jucatorii sunt foarte bine pregatiti fizic. Cam pe acest stil lucreaza si preparatorul fizic german al lui Reghe + "energizantele"!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Decembrie 2015, 11:47
Postat de Ervin Elias pe 04 Decembrie 2015, 09:14

Când va pleca acasă acest comunist securist care ia în zeflemea pe toți și care îl are pe conștiință pe marele DOBRIN ?!

Cum adica sa 'plece acasa' Cornel Dinu? Pai el e ACASA la dinamo prietene. Daca nici Cornel Dinu nu e dinamovist......atunci cine mai e? gianni chirita ala? Cat despre ce zice Mister 'Procuror' (astia au un fetis cu chestiile astea, procurori, judecatori, avocati - ei si o alta etnie care isi boteaza copiii cu astfel de nume) in general nu prea greseste, spune lucruri adevarate, chiar daca nu sunt mereu chestii pozitive.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  04 Decembrie 2015, 09:45

Dinu a spus-o in felul sau ,dar este perfect adevarat ce a spus despre Rotariu ,voi nu vedeti ca nu mai are forta ,cine la vazut pe Dinu jucand chiar si la varsta lui Rotariu ,stie ce vorbesc . Roti fa ceva ,ca nu te vad bine in viitor ,o sa ramai speranta . I-ti doresc succes ,trage de tine .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close