FOTBAL  »  Superliga  »  DOPAJ LA ASTRA

Reacția celor de la Astra Giurgiu după suspendările dictate de ANAD: „Nici nu mă gândesc că putem fi eliminați”

Bogdan Mara
Bogdan Mara

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 20:00 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 20:17

Partida dintre Astra Giurgiu și UTA Arad s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în ultima etapă din sezonul regulat din Liga 1, iar Valerică Găman (32), Bogdan Mara (43) și Eugen Neagoe (53) au comentat decizia ANAD după suspendarea celor trei jucători ai giurgiuvenilor acuzați de dopaj. 

Vezi AICI cronica meciului Astra - UTA 0-0

ANAD a anunțat sancțiunile celor trei fotbaliști de la Astra Giurgiu care au fost acuzați de dopaj, Kehinde Fatai, Alexandru Ioniță și Takayuki Seto, dar decizia nu este definitivă. Alexandru Ioniță și Kehinde Fatai au fost suspendați câte un an, iar Takayuki Seto a primit opt luni de suspendare. Cei trei jucători de la Astra erau deja suspendați de la începutul lunii septembrie din 2020, când ANAD a intrat în posesia unor fotografii, pe care o clinică din București le-a postat pentru a-și promova imaginea și tratamentele pe care le efectuează.

Eugen Neagoe: „Nu sunt emoții la Astra”

Nu sunt emoții la echipă. Clubul nu are nicio vină. Nu a fost ceva organizat de către club. La orice echipă, trei-patru jucători pot să consume ceva la un party și apoi să iasă pozitiv. Asta ce înseamnă, ca dezafiliază clubul? Eu nu cred că clubul are vreo vină când trei jucători profesioniști au mers la o clinică privată.

Nu am vorbit cu ei, au contractele suspendate din acel moment. Nici nu aveau voie să vină la antrenamente. Îmi pare rău de toți trei. Sunt jucători valoroși. Fatai și Seto, chiar dacă sunt străini, au contribuit la câștigarea campionatului la Astra. Și Ioniță, este foarte talentat, și îmi pare rău că nu ne putem baza pe ei”, a declarat Eugen Neagoe la Look Sport+.

Bogdan Mara: „Nici nu mă gândesc că Astra poate fi eliminată”

„Clubul nu are nicio poziție, nu are vreo vină pentru ce au făcut individual cei trei jucători. Avocații vor face apel din ce am înțeles, vor face recurs și se va judeca în continuare. Noi ne vom vedea de fotbal în continuare. Nici nu mă gândesc că Astra poate fi eliminată pentru că clubul nu a făcut nimic rău. 

Dacă merge un jucător și bate pe cineva, apoi intră la pușcărie, suspendăm clubul? Din moment ce clubul nu a luat parte la aceste lucruri nu are de ce să fie suspendat. Îmi doresc să joace, sunt băieți buni. Sunt 8 luni de când mai joacă, nu s-au antrenat, nu va fi ușor pentru ei”, a spus Bogdan Mara la Look Sport+.

Acum două zile am vorbit cu fiecare și nici ei nu știau ce s-a întâmplat. E o situație neplăcută pentru toți. Aștept să îi revăd la antrenamente. Au fost colegii mei, au făcut performanțe
Valerică Găman, fundaș Astra

Clasament Liga 1:

VIDEO. Adrian Porumboiu despre felul în care Cristi Balaj gestionează problemele de dopaj de la Astra

Citește și alte știri din fotbalul intern:

CSA Steaua București umilește Concordia Chiajna 2 și este calificată matematic la barajul de promovare

CS Universitatea Craiova, pierdere importantă înainte de meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a sezonului regular

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
883135188391540
Popa Corneliu  •  10 Aprilie 2021, 10:35

Ce grijulie este redacția GSP cu echipa de cazarmă UM 02301 și marșul triumfal a unei clone în Liga a III-a!

dubluv
dubluv  •  10 Aprilie 2021, 09:54

e ok sa te dopezi, asa pare ca spune ANAD-ul condus de Balaj.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close