FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Reacție de ULTIMĂ ORĂ a conducerii CFR-ului! Principalul acționar vorbește despre problemele financiare + cine va fi antrenor

Articol de - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 20:06

Principalul acționar Marian Băgăcean a reacționat după apariția informațiilor cum că la CFR Cluj ar fi probleme financiare după ce Neluțu Varga și-a retras investițiile.

"Este adevărat că au fost două partide dezamăgitoare pentru noi cu Dudelange, dar înfrângerea cu Viitorul a fost un accident, am luat goluri după minutul 85. Am avut azi o discuție cu toți jucătorii la antrenament și au spus că vor să strângem rândurile și să cucerim titlul de campioni.

Este aceeași echipă, dar îmbunătățită. Nu sunt datorii la echipă, toți sunt plătiți la zi. Este adevărat că ne propusesem și bugetasem pentru grupele Europa League. Dar nu sunt probleme financiare la CFR.

Toni Conceicao este antrenorul echipei, nu am vorbit cu altcineva și nu vrem să mai înlocuim antrenorii de pe o zi pe alta. Asta nu ar face bine echipei. Conceicao pregătește meciul cu Steaua. Nu depinde rămânerea lui de rezultatul cu Steaua.

Neluțu Varga ne-a ajutat cu bani la început, ne cunoaștem din copilărie, am fost colegi de școală generală. La CFR suntem mai mulți acționari și nu sunt probleme financiare", a zis conducătorul ardelenilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Septembrie 2018, 21:47

marian bagacean de seama parca era doar o carpa la cfr, un fel de meme ! acu` e actionar principal? si varga nu prea mai e? sau e cum credem toti dintotdeauna, paszkany traiasca si infloreasca?

ciollo
ciollo  •  06 Septembrie 2018, 16:00
Postat de Laurentiu Frunza pe 06 Septembrie 2018, 10:56

Spiritul dinamovist de cupa europeana (17 Nentori, Elsborg) isi face loc la CFR. Mult succes si la mai mare! Nu stiti, campiona Etiopiei joaca in Liga Europa?

Nu, nu joaca. Dar din pacate nici marea gluma din Mogosoaia.

mosvasile
mosvasile  •  06 Septembrie 2018, 13:46

Stai calm Laurentiu!Da "superechipa"aia -cu nume clandestin-nu a luat-o de la Trencin acasa cu 3-2?Sau de la Flora Talinn cu 3-1?Sau de la Hapoel Haifa cu 5-0?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează