FOTBAL  »  Superliga  »  FINANȚARE

Marica despre investiția ungurilor în Harghita și Covasna: "Un guvern străin îşi creşte fotbaliştii în inima României, am înstrăinat tot! Mă doare inima"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 15:13

Ciprian Marica (33 de ani) a reacționat pe contul său de Facebook după ce Gazeta Sporturilor a publicat astăzi un articol în care prezenta modul prin care Guvernul maghiar plătește peste 6 milioane de euro anual pentru academiile echipelor Sepsi și Csikszereda.

"Felicitări pentru articol! Prieteni, vă rog să îl promovați și voi și să vă spuneți părerea. Iată că ungurii pot să facă la ei şi să facă şi la noi. Un guvern străin îşi creşte fotbaliştii în inima României. Bravo lor! Noi am pustiit tot! Am distrus cluburi, branduri, baze sportive, terenuri, stadioane, săli! Am pus biruri, am pus piedici de toate felurile celor care au încercat să mai facă ceva! Aproape că am ras de pe suprafaţa ţării urmele unui fenomen social, de la bază la vârf. Străinii construiesc însă la noi în ţară. Fac baze sportive, educaţie sportivă, vor creşte la noi fotbalişti pentru ţările lor. Ne mai miră? Am înstrăinat pământul, apa, gazele, tot ce se putea. Vom înstrăina şi aerul, dacă va fi posibil.

Încă o dată felicitări guvernului maghiar pentru sprijinul acordat sportului. La noi, un fenomen social care aduce atâta bucurie românilor a fost ajutat să dispară. Fotbalul, sportul în totalitate. Vorbesc despre fotbal pentru că mie mi-a dat educaţie, prieteni, bunăstare materială şi putea da asta multor români. Fotbalul m-a făcut ceea ce sunt acum. Şi acum mă doare inima să văd cum alţii construiesc şi noi distrugem. Până când?", a scris Marica.

Citește și: EXCLUSIV Ungaria şi-a făcut echipe de fotbal şi joacă în România! Suma COLOSALĂ primită de la guvernul maghiar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mioriticul
mioriticul  •  14 Noiembrie 2018, 22:11

Eheeei, am putea si noi. Dar nu vrem. Vrem mai bine PSD.

pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  14 Noiembrie 2018, 16:22

Ei, lasă așa.. Nu e nici prima, nici ultima dată când românii dorm.

digei
digei  •  14 Noiembrie 2018, 16:18

Cine ne-a oprit si pe noi sa facem la fel. In Spania, de exemplu. Problema ta Marica este ca ai ales prost clubul unde sa te implici. Tu n-ai inteles inca faptul ca alora nu le sta mintea la performanta, ca traditia acolo e blatul, mai nou...pariurile, de la femeia de serviciu pana sus. Ei si cand erau in prima liga vindeau cam tot ce se putea vinde, echipa mediocra, atunci cand bateau Steaua, Rapid sau Dinamo o faceau pt ca erau motivati de o terta echipa adica tot pe bani jucau. E cel mai pacatos club. La numele si carierele voastre, poate si la banii vostri cred ca va puteati duce la un club serios, in orice caz nu cu o faima ca asta. Faceti o investitie in Ardeal sa-i contracarati pe cei de la SEPSI. Macar o faceti pentru o cauza dreapta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close