FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Reacție dură după ce FCSB și-a anunțat intenția de a juca la Pitești: "Nu permitem să stricăm stadionul unde Dobrin a făcut magie! Altfel, acceptați consecințele"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 17:47

Suporterii lui FC Argeș au reacționat dur după apariția informațiilor cum că FCSB intenționează să se mute la Pitești după ce Arena Națională va fi închisă. 

"În Pitești doar FC Argeș! Ca o reacţie la ştirile din presă care spun că FC Fcsb îşi va disputa ultimele meciuri din acest an pe Stadionul Nicolae Dobrin, noi, suporterii, ne expunem punctul de vedere.

Suntem total împotriva acestei mutări şi vom face tot ce ne stă în putință pentru a nu lăsa acest lucru aberant să se întâmple.

Galeria s-a întors acasă la începutul sezonului trecut şi nu va mai permite "să strice" (n.r exprimare jignitoare ce nu a putut fi reprodusă în știre) stadionul unde Nicolae Dobrin a făcut magie.

Ultima oară când FC Fcsb juca la Piteşti, echipa Piteştiului era în Liga a 3-a şi nu avea susținerea noastră, dar noi tot am dezaprobat public mutarea. Anulați acordul cu FC Fcsb sau acceptați consecințele!", se arată în comunicatul fanilor. 

Citește și: FCSB pleacă din București după închiderea Arenei Naționale! Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Gigi Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
rocky2
rocky2  •  14 Noiembrie 2018, 17:45
Postat de cneius pe 14 Noiembrie 2018, 08:51

Prostie umana, asa se numeste! E capitalism acum, nu-i asa ? Daca Steaua plateste inchirierea stadionului si, astfel niste bani ajung la primaria din Pitesti, ar trebui sa fie lasata sa joace. Logic.

Voi fc5b-istii *** chiar credeti ca banii ciobanului pot cumpara orice? Pitestenii va arata ca nu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  14 Noiembrie 2018, 08:51

Prostie umana, asa se numeste! E capitalism acum, nu-i asa ? Daca Steaua plateste inchirierea stadionului si, astfel niste bani ajung la primaria din Pitesti, ar trebui sa fie lasata sa joace. Logic.

minell73
minell73  •  14 Noiembrie 2018, 06:37

A inceput transhumanța. Exact ca si turmele de la munte. Nemernicul chinuie bietii jucatori,ducandu-i te miri unde. Jalea cea mai mare este faptul ca aceasta echipa fantoma "inca" mai are suporterasi incuiati. Bineînteles aici pe gsp(4-5 incuiati cu multiple conturi). Mai erau vreo 50 de trăpași pe national arena. Astia au mai ramas.Gigi te rugam,fa-ne in ciuda si dispari odata circar de 2 lei,din fotbalul Romanesc.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează