FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacție incredibilă după suspendarea lui Rădoi: ”Steaua a trișat!”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2015 11:34

Mirel Rădoi a fost suspendat de UEFA și nu va mai putea sta pe bancă în cupele europene pînă cînd nu va intra în posesia licenței PRO.

După ce au aflat decizia forului european, slovacii au luat foc. ” Steaua a trișat împotriva lui Trencin”, a titrat ziarul Sport Cas.

Campioana României a eliminat-o pe Trencin în turul doi al Ligii Campionilor, după 2-0 în Slovacia și 2-3 la București.

Citește și

Lovitură uriașă pentru Steaua! Sancțiune dură din partea UEFA pentru Rădoi

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (73)
7mai1986
7mai1986  •  18 August 2015, 19:05
Postat de valiza.epo pe 18 August 2015, 18:41

Baba, bara... Vorbesti doar tampenii. *** a facut puscarie pentru MITA oferita atunci. Numai unul cu creier de ... feblete a lui Becali poate gandi ca tine.

Auzi daca un judecator corupt vine maine si zice ca tu esti o femeie neagra de 45 de ani ce sa facem ,il credem sau nu?!Stii ff bine cine a comandat sentiinta aia.Dar ura voastra anti steaua ,va impiedica sa fiti rationali si obioectivi.Ok aveti dreptate Steaua este cea mai corupta cea mai ..., din fotbalul intergalactic,iar celelalte echipe din campionatul nostru sunt niste virgine neprihanite,care nu au auzit de arbitrii samsung,de sampaniile lui avram,si de comentariile croatului bilic, sau de declaratiile atacantului lui cfr(imi scapa numele)care zicea in presa de afara ca stia dinanainte rezultatul partidelor.Ipocritilor !

valiza.epo
valiza.epo  •  18 August 2015, 18:41
Postat de 7mai1986 pe 18 August 2015, 18:04

Bara bara,spui numai prostii.In cazul valiza,gigi a promis un premiu pt jucarea meciului corect.In schim la dinamo borcica si-a aranjat arbitraje favorabile si dinamo este bine mersi.In cazul bricheta,pai este vina Stelei ca *** din galeria rapidului asta stiu,sa arunce ,sa scuipe si sa bata.Au fost avertizati de nu stiu cate ori ca se intrerupe meciul si il vor pierde la masa verde si ei tot aruncau.Si vorbind de neregularitati in favoarea stelei,dc echipele insolvente ca Rapid,dinamo,petrolul etc,nu au fosy retrogradate in liga a 4-a asa cum este in occident,vezi cazul glasgow si tska sofia?!Iar referitor la meciul cu petrolul cu galamaz iar *** care sar pe teren sa omoare jucatori. Si iar vorbind de ilegalitati,nu pt Steaua s-a inventat un baraj de ramanere in prima liga.Hai sictir cum zice turcu,si vedeti-va barna din ochiul vostru inainte sa vedeti paiele din ochii altora.

Baba, bara... Vorbesti doar tampenii. *** a facut puscarie pentru MITA oferita atunci. Numai unul cu creier de ... feblete a lui Becali poate gandi ca tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  18 August 2015, 18:25

”Steaua a trișat!” ...Păi asta face de la înființare ... Doar că acum e fcsb , nu Steaua .

Vezi toate comentariile (73)
Comentează