FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacție vehementă a unei legende dinamoviste: "E o bătaie de joc! Patronul nu e profesionist. Nu am văzut-o așa pe Dinamo niciodată"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 19:06

Florin Răducioiu, fost atacant la Dinamo, a vorbit despre ultimele decizii de la echipa roș-albă și a criticat demiterea lui Claudiu Niculescu după 3 săptămâni.

"Îmi pare rău pentru Claudiu Niculescu! Aş fi vrut să i se dea mai multă încredere, mai mult timp. Cei din conducere au ales să îl schimbe pe el și a venit Rednic, care cu siguranţă e un antrenor cu mare experienţă. Îi doresc succes, să ajungă unde cred că pot ajunge, deşi nu va fi simplu. 

Să aşteptăm să vedem ce va face Rednic cu această echipă. Mai prost de atât nu se poate. Situaţia este atât de dificilă încât nu mai ştiu nici eu ce să cred. Nu am văzut-o niciodată pe Dinamo să fie într-o asemenea situaţie în clasament!

Dacă Niculescu ştia că după două sau trei săptămâni va fi dat afară, mai bine nu semna. Mi se pare un pic o bătaie de joc. Şi îmi pare rău pentru că e un antrenor tânăr, care are nevoie de încredere. Un mod foarte neprofesional din partea patronului, care a lăsat o impresie bună. Această decizie mă lasă dezamăgit", a adăugat Florin Răducioiu la TV Telekom Sport.

Citește și: Jucătorul Anamariei Prodan e OUT de la Dinamo! Rednic a început curățenia, iar primele măsuri au fost luate azi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
bazileon
bazileon  •  25 Octombrie 2018, 21:56

Nu vad vehementa. Iar ce se intampla la Dinamo, e trist, dar firesc. Uitati-va la marele Milan ce vremuri mizere traieste. Doar echipele sustinute ocult - Real, Juventus, Steaua/fcfcsb etv sunt scutite de griji, persecutii, prabusiri.

poison_5
poison_5  •  25 Octombrie 2018, 21:23
Postat de kwd2015 pe 25 Octombrie 2018, 20:14

de data asta, neghinita a fost mai jenant deca jiji. echipa voastra oricul e rasul lumii, asa ca nu ne mira...

Decule, ia 2 linguri de scorțișoară și apoi ține-ți respirația!

kwd2015
kwd2015  •  25 Octombrie 2018, 20:22
Postat de baba_yaga pe 25 Octombrie 2018, 20:17

"oricul" ?!

oricum* *** babo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează