FOTBAL  »  Superliga  »  SPANIA / REAL MADRID - ATLETICO MADRID 2-1

Real isi revine

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2007 00:00

Real a jucat aseara mult peste prestatiile din presezon si a cistigat just derbyul cu Atletico

Deschidere cum nu se poate mai potrivita de Primera. Un derby clasic, Real - Atletico, intens si electrizant, atractiv si emotionant, cu multe ocazii, in care ambele formatii au mizat pe fotbalul de calitate.
Terminat 2-1, acest duel a fost tare asteptat. si pentru ca se confruntau echipele ce au investit in transferuri cel mai mult in intersezon - Real - 119 milioane de euro, iar Atletico - 79 -, si pentru ca era de urmarit atitudinea trupei gazda, dezamagitoare in meciurile din vara. Linia parea s-o pastreze: nu era decit secunda 57 cind Atletico a si deschis scorul. Dupa un corner, Van Nistelrooy a respins aiurea, mingea a ricosat la Kun Aguero, care a marcat simplu cu capul, din 2 metri.

Buimacita, Real si-a revenit totusi repede din pumni. A iertat Robinho, nu si Raul. La o centrare din dreapta trimisa de Sergio Ramos, capitanul "blanco" a plasat mingea in plasa cu capul din 6 metri (15). Ritmul rapid s-a mentinut, oportunitatile au curs, cea mai mare irosita de Ramos (bara, 31). Alte ratari, o noua bara, Guti din lovitura libera (67).

Atletico a inceput sa dea semne de oboseala. Aratind ca, in sfirsit, capata puteri, Real a simtit. A fortat, cu folos. Guti a batut scurt o "directa", iar Sneijder a sutat nu stralucit, dar mingea l-a surprins pe Leo Franco (80). A fost primul gol al olandezului cumparat cu 27 de milioane de euro, de-ajuns insa pentru un triumf salvat in prelungiri de Casillas.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează