FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTĂRI

Record de accidentări în Ghencea » Costel Gâlcă are probleme mari de lot pentru primul meci oficial după pauză

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 11:05

Deşi sezonul a început de doar două luni, lotul Stelei a fost lovit de accidentări pe bandă rulantă.Nu mai puţin de 8 jucători, adică o treime dintre cei pe care Gâlcă i-a folosit în primele 14 meciuri oficiale, au absentat pînă acum din cauza problemelor medicale.

Aceştia sînt Arlauskis, Varela, Lemnaru, Tănase, Sînmărtean, Latovlevici, Adi Popa şi Gardoş, aproape toţi dintre ei cu leziuni musculare.

Pe parcursul sezonului trecut, Steaua nu a avut atîţia accidentaţi, însă în această vară din Ghencea au plecat atît preparatorul fizic, cît şi medicul echipei. Acum posturile lor sînt ocupate de spaniolul Julian Jimenez şi Flavian Arămitu, cel din urmă fără experienţă la acest nivel.

Steaua are probleme foarte mari de lot şi pentru primul meci oficial după pauza de două săptămîni. Gazeta Sporturilor de astăzi a anunţat în exclusivitate că nu mai puţin de 5 titulari nu vor juca împotriva lui Gaz Metan. Pe platforma Gazeta Digitală puteţi găsi toate problemele cu care se confruntă Costel Gâlcă, dar şi echipa probabilă împotriva medieşenilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
saramago
saramago  •  10 Septembrie 2014, 07:50

Gardos nu mai este la Steaua, iar Arlauskis a fost titular in partida pe care Lituania a jucat-o cu San Marino in preliminariile Euro 2016.

plischi
plischi  •  10 Septembrie 2014, 07:25

aia de la poarta alba n-au asistenti medicali?! vor solicita salarii mici in mod cert!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Septembrie 2014, 23:47

Pe parcursul sezonului trecut, Steaua nu a avut atîţia accidentaţi, însă în această vară din Ghencea au plecat atît preparatorul fizic, cît şi medicul echipei. Acum posturile lor sînt ocupate de spaniolul Julian Jimenez şi Flavian Arămitu, cel din urmă fără experienţă la acest nivel. __ e clar. astia de acum sunt mai prosti ca aia din trecut..)

Vezi toate comentariile (31)
Comentează