FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Plecarea lui Rednic l-a lăsat perplex pe Reda Jaadi: „Când am venit la Dinamo, am vrut să lucrez cu un antrenor mare”

Reda Jaadi regretă plecarea lui Rednic de la Dinamo
Reda Jaadi regretă plecarea lui Rednic de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 15:37

Reda Jaadi (24 de ani), mijlocașul belgian pentru care Dinamo a plătit 50.000 de euro în iarnă, a rămas surprins la auzul veștii că Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul care l-a adus în România, a fost demis.

Când am venit la Dinamo, am vrut să lucrez cu un antrenor mare, care să îmi dea încredere, iar Rednic mi-a dat-o”, a spus Jaadi, potrivit TV Telekom Sport

Deși viitorul său la Dinamo este incert, Reda Jaadi a dat asigurări în discursul său că suporterii vor vedea o nouă versiune a sa începând din sezonul viitor. 

„Simt că încă mă caut pentru a ajunge la nivelul meu maxim. Încă nu am ajuns la nivelul pe care l-am avut, dar asta va veni încetul cu încetul. Vine un nou sezon, vom avea pregătirea, începem de la zero şi trebuie să încercăm să scoatem maximum. Eu voi da maximum anul viitor pentru a aduce Dinamo acolo unde îi e locul. Sper ca anul viitor vom lupta pentru titlu, a mărturisit Jaadi, conform sursei citate. 

 

„Tot timpul există interes. S-a discutat cu agentul meu, din ce am înţeles, dar pe mine nu m-a interesat. Acum sunt la Dinamo şi mă concentrez la Dinamo” Reda Jaadi, mijlocaș Dinamo

1 gol în 14 meciuri a reușit Reda Jaadi la Dinamo

Reda Jaadi e născut în Belgia din părinți marocani. Acesta are și un frate, Nabil Jaadi, care evoluează tot pentru Dinamo. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat pentru Standard Liege, Dessel Sport, Vise, Mechelen și Royal Antwerp.

Vezi și:

Revoluție la Dinamo! Surse din club: „E haos general, iar pleacă 10 fotbaliști!” Lista completă a „expatriaților”: „Și eu ce fac, Mircea?”

VIDEO Dezvăluirile unui jucător din vestiarul lui Dinamo: „Gabi Tamaș nu e om rău, e puțin nebun și câteodată își pierde controlul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close