INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCANDAL

VIDEO Dezvăluirile unui jucător din vestiarul lui Dinamo: „Gabi Tamaș nu e om rău, e puțin nebun și câteodată își pierde controlul”

Stilul de viață tumultuos i-a adus mari prejudicii lui Gabi Tamaș
Stilul de viață tumultuos i-a adus mari prejudicii lui Gabi Tamaș

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 12:25

Gabi Tamaș (35 de ani) a devenit cunoscut pentru escapadele sale, ultima, comisă în martie, fiind una de amploare. Fotbalistul a condus cu 205 km/h sub influența băuturilor alcoolice, iar ulterior a fost arestat. 

Derapajele lui Tamaș nu sunt o noutate nici pentru grecul Athanasios Papazoglou, 31 de ani, atacantul celor de la Dinamo. Tamaș și Papazoglou au fost colegi la Hapoel Haifa timp de 6 luni, între vara lui 2018 și iarna acestui an. 

Grecul lui Dinamo a vorbit fără rețineri despre Tamaș, pe care îl consideră o persoană lăudabilă: „Pentru mine este un om de caracter, un om foarte bun. Ştim cu toţii că el este puţin nebun, dar pentru mine are un caracter deosebit şi poate câteodată a făcut greşeli în viaţa lui. Știu sigur că nu o face pentru că este un om rău. Este un om bun, dar câteodată pierde controlul. 

 

 

Cei din Israel care mi-au spus ce s-a întâmplat şi, de asemenea, am şi vorbit cu el la telefon. Știu că pentru el a fost o perioadă foarte grea. Sper că el a realizat, a învăţat anumite lucruri după acest episod şi va fi mai liniştit pe viitor”, a mărturisit Papazoglou, într-un interviu acordat pentru TV Telekom Sport.

Vezi și:

Mircea Rednic, intervenție NECRUȚĂTOARE: s-a luat de jucători și de Negoiță: „Preferam să-l văd mai des, să știu și eu ce dorește”

VIDEO Plecarea lui Rednic l-a lăsat perplex pe Reda Jaadi: „Când am venit la Dinamo, am vrut să lucrez cu un antrenor mare”

VIDEO Mattia Montini, inclus de presa din Italia într-un top important: „Numele meu e lângă adevărați fotbaliști”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
777ghedeon
777ghedeon  •  04 Iunie 2019, 13:38

Nu e om rau *** asta, doar ca ,,are darul băuturii". Vai de măta si de tact-tu ***, ca nu ti-a rupt capul cand trebuia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează