FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Mattia Montini, inclus de presa din Italia într-un top important: „Numele meu e lângă adevărați fotbaliști” + De ce regretă că n-a venit Diego Fabbrini la Dinamo

Mattia Montini a mai îndulcit din sezonul complet ratat al lui Dinamo // FOTO: Gazeta Sporturilor
Mattia Montini a mai îndulcit din sezonul complet ratat al lui Dinamo // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 15:25

Mattia Montini, 27 de ani, a fost unul dintre puținii jucători aduși de Mircea Rednic care au confirmat la Dinamo.

Transformat din rezervă de lux în veritabil „bombardier”, italianul a reușit 13 goluri în 23 de meciuri în campionat, terminând sezonul pe locul 3 în clasamentul golgeterilor.

Evoluțiile consistente din „Ștefan cel Mare” l-au propulsat pe Montini pe locul 5 într-un top interesant alcătuit de jurnaliștii italieni, al celor mai valoroși cinci jucători care evoluează în afara Italiei.

Pe lângă Montini, în top se mai situează Graziano Pelle (33 de ani, Shandong Luneng Taishan), Vincenzo Grifo (26 de ani, Freiburg), Federico Piovaccari (34 de ani, Cordoba, ex-FCSB) și Davide Lanzafame (32 de ani, Ferencvaros).

Într-un dialog avut cu presa din România imediat după finalul campionatului, Montini a declarat că se simte flatat de privilegiul de a fi pe o listă pe care se mai regăsesc jucători precum Pelle sau Piovoccari.

„Este o mare recunoaştere, mai ales că numele meu este alături de nişte jucători care sunt cu adevărat fotbalişti. Fiindcă eu sunt jucător de fotbal, dar ei sunt fotbalişti veritabili, care valorează milioane de euro. Îmi face plăcere să fiu comparat cu ei, chiar dacă sunt pe locul 5, dar este bine şi aşa”, a declarat Mattia Montini, la TV Telekom Sport. 

 

13 goluriîn 23 de meciuri a reușit Mattia Montini la Dinamo. Italianul a reușit și o pasă decisivă 

550.000 €e cota de piață a lui Montini, conform Transfermarkt

„Îmi pare rău că Fabbrini n-a venit la Dinamo”

Montini regretă că Dinamo n-a reușit să-l convingă să semneze pe compatriotul Diego Fabbrini, 28 de ani, care a ajuns în cele din urmă în Bulgaria, la vicecampioana ȚSKA Sofia.

„Pe Fabbrini nu-l cunoşteam, l-am cunoscut în acest an şi îmi pare rău că nu a venit la Dinamo, pentru că ar fi fost cu siguranţă un transfer foarte important. A demonstrat, mai ales când a jucat împotriva noastră, că este un jucător de top din acest campionat”, a spus atacantul italian, conform sursei citate.

Vezi și:

EXCLUSIV Mircea Rednic, decizie surprinzătoare! Vrea să strângă bani pentru Dinamo și îi vinde pe Mattia Montini și Robert Moldoveanu

Simon Zenke nu știe dacă va mai continua la Dinamo: „Sunt niște lucruri pe care trebuie să le punem pe foaie. Rednic știe ce vrea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează