FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Redevenit titular la Poli, Andrei Cristea spera sa reintre si in circuitul nationalei

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

Adus de la Steaua in vara anului trecut, ca moneda de schimb pentru Gigel Coman, Andrei Cristea (23 de ani) nu a reusit sa devina o certitudine in atacul lui Poli, bifind doar 11 partide ca titular in intreg sezonul recent incheiat.

Odata cu increderea primita de la Uhrin jr, care vede in duetul Ganea - Cristea formula ideala in ofensiva, atacantul a renascut si spera sa revina si in vizorul nationalei. "Orice jucator se gindeste la nationala, doar acolo simti cu adevarat ca esti fotbalist. Sint sigur ca daca imi vad de pregatire ca un profesionist, voi imbraca din nou tricoul nationalei. O selectie sub tricolor nu se uita niciodata", a declarat Cristea.

Fostul stelist e incintat de metodele de pregatire ale noului antrenor. "De foarte mult timp, nu am mai facut astfel de antrenamente. Domnul Uhrin stie sa comunice cu noi, sa ne spuna ce asteapta de la fiecare, iar noi, la rindul nostru, trebuie sa il ascultam, pentru ca el are responsabilitatea rezultatelor. Imi place ca nu este deloc un antrenor impulsiv", a mai spus atacantul.

28 de meciuri, dintre care 11 ca titular a jucat Andrei  Cristea in sezonul 2006/2007 al  Ligii 1, marcind 6 goluri.
2 din cele 4 partide amicale disputate de Poli in aceasta vara, au inceput cu perechea Cristea-Ganea in atac


Laude pentru "Ganez"
Coleg de compartiment cu Ionel Ganea, in viziunea tactica a cehului Uhrin jr, Andrei Cristea a avut doar cuvinte de lauda la adresa ex-rapidistului. "Ganea e un jucator cu o experienta extraordinara, de care Poli avea foarte mare nevoie. Are un stil aparte, prin care se evidentiaza. Ne intelegem foarte bine, daca ne luam dupa meciurile amicale, in care am reusit sa ne cream foarte multe ocazii. Dar concluziile nu trebuie trase prea devreme, pentru ca in meciurile oficiale exista alta tensiune si alte trairi", a spus Cristea.

Duzina de ocazii
Principala problema a lui Poli in sezonul trecut, ineficacitatea in fata portii, e de domeniul trecutului, fapt remarcat si de ex-bacauan. "Cit am jucat, am reusit sa apar de multe ori la finalizare, chiar daca uneori am ratat. Echipa isi creeaza ocazii, cum nu s-a mai intimplat de mult. Avem cam zece situatii clare de gol in fiecare meci", a punctat Cristea, incintat ca programul inceputului de sezon e mai lejer ca anul trecut: "Ati vazut cum am inceput anul trecut. E dificil cind, in primele etape, intilnesti Steaua, Rapid si CFR".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează