FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - DINAMO, DUMINICĂ, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Rednic a decis: apariție-surpriză în formula de start a lui Dinamo!

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2015 00:00

Mijlocașul Vali Lazăr se antrenează suplimentar și este pregătit să intre duminică din primul minut la Tîrgu-Mureș, contra lui ASA.

O surpriză pentru primul 11 al "cîinilor" din etapa inaugurală, duminică, de ora 21:00, la Tîrgu-Mureș. Vali Lazăr, 25 de ani, are toate șansele să înceapă în formula de start, deși a pierdut trei sferturi din pregătirea centralizată.

Mijlocașul s-a antrenat separat la Săftica atunci cînd formația a fost fie în cantonament la Brașov, fie la Baveno, după care a avut o discuție cu șefii și a revenit în lotul lui Mircea Rednic. După ceea ce a arătat la pregătiri și în amicalele jucate, este favorit să apară ca titular!

Vali Lazăr se antrenează suplimentar, zilnic. Cum echipa are ședință de pregătire după-amiaza, mijlocașul vine dimineața și face în plus față de restul echipei.

Mircea Rednic a explicat la revenirea formației din cantonamentul italian: "A fost decizia lui Vali Lazăr, el a vrut să plece, nu a avut oferte, apoi normal că l-am primit înapoi. E un jucător care are calități și sper că i-a venit mintea la cap. Totul depinde doar de el".

"Nu ne-am certat niciodată"

Dinu Gheorghe a ținut să precizeze ieri pentru GSP.ro că nu există nici un conflict între el și patronul Ionuț Negoiță: "Sper să fie ultima oară cînd trebuie să infirm că există vreo ceartă între mine și domnul Negoiță. Se pare că după orice discuție pe care o avem, apare cîte o chestie de genul ăsta, ceea ce nu e adevărat. Nici în alte cazuri cînd am vorbit împreună, n-au existat divergențe. Sînt discuții constante și constructive".

6 goluria înscris Lazăr în ultimele două amicale în care a jucat, cu echipe de amatori

4 goluriși două pase decisive a avut mijlocașul în sezonul precedent în cele 30 de meciuri jucate în toate competițiile

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  07 Iulie 2015, 22:57

DACA VA E DOR DE..-MAESTRI- https://www.youtube.com/watch?v=CPGFfVLdQ9w

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  07 Iulie 2015, 22:43
Postat de Petrescu Dan pe 07 Iulie 2015, 18:56

il stii pe van haaren(eu stiu de van hallen)?mulemo nu a semnat,ceilalti gen matei,gavrila,rotariu,layar sunt varza,echip asta nu prinde primele 7 locuri.sa nu avem soarta lui TSKA Sofia

POKEMOANE VVM LMRP PITIC INCAPABIL

neuer1606
neuer1606  •  07 Iulie 2015, 21:57

Unde-i atacantul ala promis, care trebuia sa soseasca luni si sa semneze??? =)))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează