FOTBAL  »  Superliga  »  CONSECINTE

Rednic a demisionat!

Articol de , - Publicat vineri, 21 martie 2008 00:00

Antrenorul a confirmat informaţia din Gazeta de ieri: la finalul derbyului şi-a anunţat plecarea din Giuleşti. "Gata, am demisionat. Plecam indiferent de rezultat", a anunţat Rednic aseară, după meci, confirmînd informaţia prezentată în exclusivitate miercuri de www.rapidisti.ro.

Antrenorul care hotărîse de cîteva zile să nu mai continue după derby. "Aş fi demisionat oricum, dar ce s-a întîmplat în acest meci m-a convins, a fost picătura care a umplut paharul! Învingător a fost fotbalul românesc!", a declarat el ironic.

Nervos din cale-afară după întreruperea partidei, Rednic şi-a vărsat nervii pe fanii de la tribuna a doua, aflaţi în zona din care s-a aruncat cu obiecte spre arbitru. "Aşa, aşa, cîntaţi, nenorociţilor, că din cauza voastră am pierdut meciul!", le-a zis tehnicianul de 45 de ani. Apoi a intrat în vestiar şi i-a anunţat pe fotbalişti că nu mai rămîne la Rapid. Şi-a strîns lucrurile şi a plecat nervos de la stadion. A rezistat în Giuleşti doar 5 luni şi jumătate.

Foarte probabil, secundul Marian Rada va conduce echipa la meciul cu Gloria Buzău, programat duminică. Favorit pentru postul de antrenor principal este italianul Cristiano Bergodi.

"Am plecat, acesta a fost ultimul meu meci. Se pare că duşmanii mei, suporterii, au cîştigat!"
Mircea Rednic

"A demisionat? Nu e treaba mea dacă pleacă sau nu, eu am venit să investesc pentru curăţirea fotbalului românesc"
Fathi Taher

"Domnule Rednic nu ne-a anunţat nimic în vestiar. Eu sper să continuăm împreună"
Cristi Săpunaru

Rada interimar
Foarte probabil, secundul lui Rednic, Marian Rada, va conduce echipa la meciul cu Gloria Buzău, programat duminică.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
 •  21 Martie 2008, 10:59

ai demisionat?nu te-ai transferat la fortza DNA ? Acolo am inteles ca te-a angajat cu contrct pe durata nedeterminata BORCEA,NETOIU,GIGI,COPOS,si toata formatia cea vestita!Ai ocazia sa iei spaga multa la transferurile lor din celule cu tv,radio,jacuzzi si ce pretentii or mai avea! asa sa va ajutae DUMNEZEU !

 •  21 Martie 2008, 10:57

Acum sa vedem cine se incumeta sa ia Rapidul de coarne, dimpreuna cu boii care trebuie antrenati, dar mai intai de toate disciplinati ;)

 •  21 Martie 2008, 10:37

bua nu am nimic personal cu rednic..respect pt k e un antrenor bun..dar nu la rapid..nush dak e neaparat vina lui pt cum joaca rapidu acum...dar e o diferenta prea mare intre ce juca echipa cand era bergodi si ce joaca acu....asa k mai bine asa...sa vina lucescu dinou:X:X::X:X::X

Vezi toate comentariile (37)
Comentează