FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a uitat să-l caute pe portarul pe care-l dorea în iarnă: „A întins-o prea mult, nu m-a mai sunat”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 11:43

Nicolae Calancea, portarul Dunării Călărași, susține că a discutat cu Mircea Rednic despre un eventual transfer la Dinamo în această iarnă, dar antrenorul „câinilor” a uitat să-l mai sune înapoi.

„Au fost discuții avansate cu Dinamo, dar au întins-o prea mult. Mi-a spus domnul Rednic că mă sună în două zile și nu m-a sunat în următoarele 10 zile. Din 2014 discută domnul Anghelache cu mine să vin la Dinamo.

Acum mă simt bine la Călărași, băieții m-au primit bine. N-am niciun regret că n-am mai continuat la Craiova, pentru că nu m-am despărțit într-un mod prea frumos de ei, deși cred că mi-am făcut treaba bine acolo. Am stat o jumătate de an la echipa a doua fără să mi se explice de ce. Am mai avut discuții și cu alte cluburi din Liga 1”, a declarat Nicolae Calancea la Pro X.


Calancea în poarta lui CSU Craiova

„Am lucrat cu Andrei Vlad la Craiova. Copilul e bun, e talentat, dar neavând meciuri în picioare e greu să ajungă titular la FCSB. Dacă nu joacă la prima echipă, trebuie să aibă măcar două meciuri pe lună la echipa secundă”
Nicolae Calancea, portar Dunărea Călărași

Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO Gigi Becali, criticat de un dinamovist: „Stelei îi trebuie un antrenor și un patron care să nu se bage”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
hai_d1nam0
hai_d1nam0  •  04 Februarie 2019, 14:21

bun portar

Vezi toate comentariile (1)
Comentează