FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic abandonează invenția! Experimentul nu a funcționat și strategia lui Dinamo e dată peste cap

Ioan Filip Foto: Raed Krishan
Ioan Filip Foto: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 13:24

Experimentul lui Rednic, cu Ioan Filip fundaș central, nu a funcționat, așa că Mircea caută stoperi noi.

  • Corespondență GSP din Turcia

Improvizațiile nu funcționează, Rednic apelează iar la mercato ca să completeze echipa. Antrenorul-manager a creat o listă nouă de cumpărături și de pe ea va alege măcar un fundaș central. 

Mircea a ajuns la concluzia asta după ce a testat în amicale o formulă cu Ioan Filip stoper. Mijlocaș la bază, Filip a ajuns în iarna asta la Dinamo și a fost reprofilat pentru că dintre închizători se apropia cel mai mult de profilul unui apărător central: e înalt, agresiv, experimentat. 

Calități insuficiente însă, fostul campion al României cu Oțelul nu a arătat că ar fi capabil să ocupe acea poziție, de aceea el va redeveni o opțiune pentru linia de mijloc. Rednic caută fundași noi, fiindcă variantele pe care le are sunt Denis Ciobotariu, 20 de ani, și Ricardo Grigore, 19 ani.

Stoperi puțini și foarte tineri, care nu prezintă suficiente garanții. Mircea s-a descurcat în precedentul mandat de la Dinamo, în care a înlocuit toată zona centrală a defensivei. Atunci i-a adus pe Puljici și pe Mevlja, doi dintre cei mai buni fundași centrali care au evoluat în Liga 1 în ultimul deceniu. Mevlja, descoperit de Rednic în Israel, a devenit internațional sloven și a ajuns să joace pentru Zenit și în grupele Champions League.

8luni au trecut de la cel mai recent meci oficial al lui Ioan Filip: în mai 2018 a bifat o repriză pentru Debrecen într-o înfrângere cu Balmazujvaros, 0-4

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
catalin743
catalin743  •  20 Ianuarie 2019, 20:19
Postat de Virgilio Valeanu pe 20 Ianuarie 2019, 13:49

Dinamo nu a avut probleme de la mijloc in sus! apararea a fost varza de la vanzarile lui Mevljia Puljic si Nedelcearu!

Nu sunt de acord cu tine. 22 de goluri marcate in 21 de etape ti se pare o cifra buna? Ti se pare ca am avut ocazii multe meci de meci,? Am avut posesie buna si nu stiu eu? Avem un joc in viteza, spectaculos, direct pe poarta, un joc combinativ care sa placa ochiului? Dinamo este slaba in absolut toate compartimentele. E drept apararea a fost cireasa de pe tort, nu te contrazic dar eu cred ca echipa trebuie reformata din temelii si dupa mine Rednic asta face.

dinamo100
dinamo100  •  20 Ianuarie 2019, 14:56

Dinamo pare o echipa in picaj, iar Rednic contribuie din plin.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  20 Ianuarie 2019, 14:38
Postat de fibra pe 20 Ianuarie 2019, 13:45

Mirciulica ce ai de gand? Ai impresia ca poti face o echipa in trei saptamani? Cred ca ai luat-o pe campii,iar numai ca ai impresia ca esti tu miezul,o sa o dai rau in bara.Pregatesti dupa comportament o echipa de Liga 2. Chiar nu esti constient de asta ?

TU de fapt ce doresti ? Vrei o echipa in 3 saptamani ? Ai vreo pretentie pentru sezonul acesta ? Lasa=l frate sa-si faca echipa, lasa-l sa joace pana la finalul campionatului si apoi tragi concluziile necesare. Altfel te consider orice...numai DINAMOVIST nu !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează