FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / DIN FLACHAU (AUSTRIA) EDUARD APOSTOL SI ALEX NICODIM

Rednic are practic doua echipe

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2007 00:00

Rednic este multumit ca poate concepe in orice moment doua formatii de start de valori apropiate. Mircea Rednic are o dilema. Ii este bine. "Am 24 de stele in lot si toti baietii sint buni si foarte buni". Dispune de fotbalisti de calitate si, dupa cum afirma, poate concepe doua formatii de valori apropiate. A demonstrat-o si in amicalul cu Eintracht (3-1).Dar ii este si mai putin bine. Poarta intreaga responsabilitate a rezultatelor, a investitiilor facute de actionari in transferuri si trebuie sa gestioneze si orgoliile vedetelor care vor sa joace cit mai mult.

"Ma simt bine in pielea mea"
"Puriul" este constient ca misiunea lui e mai grea decit in editia trecuta. "Sint fericit ca am doua echipe de valori apropiate. si tineti cont ca inca lipsesc Munteanu si Stoican. Concurenta e mare, ambitia la fel, unul sau altul se supara cind nu joaca ori cind il schimb. E nomal, fiecare trage de locul lui. Sa fii antrenor la Dinamo nu e usor. Se cere performanta. Eu ma simt bine in locul meu, nu as vrea sa schimb nimic. Nu mi-e frica", sustine Rednic.


Tehnicianul de 45 de ani a dezvaluit si criteriile de evaluare ale unui loc de titular la Dinamo: "Conteaza si adversarul pe care il intilnim, depinde si inspiratia. Dupa cum joaca acum fotbalistii mei, ar trebui sa-i bag pe toti. Dar nu pot. si nu pot sa cer vreo derogare sa jucam 15 sau 18 intr-o echipa".

Lobont - Blay, Moti, st. Radu, Pulhac - Margaritescu - Ad. Cristea, Fernandes, Zicu - Cl. Niculescu, Fl. Bratu

Romanovs - Stoican, Scarlatache, V. Nastase, Musat - Ropotan - Chiacu, Predescu, C. Munteanu - Oprita, Danciulescu

"Imi pare rau ca am luat gol cu Eintracht din faza fixa! Trei din cinci goluri le-am incasat din astfel de situatii. Aici mai trebuie lucrat, asa am pierdut si cu Benfica, in primavara"

Mircea Rednic


130.000 de telespectatori au urmarit partida Dinamo - Eintracht (3-1), transmisa de Sport.ro

Glumet
Golul lui Cosmin Moti, care a deschis seria de reusite impotriva lui Eintracht, a fost primit cu bucurie de Mircea Rednic, care s-a si amuzat: "De cind asteptam golul asta, imi pare rau ca nu l-a dat intr-un meci oficial! A zis ca bate el loviturile libere de la 40 de metri? Hai sa fim seriosi, nici n-ajunge mingea la poarta!".

"Borcea dorea sa joace"

Accidentarea suferita de Cristi Borcea, care si-a rupt piciorul la fotbal pe plaja, ii da batai de cap si lui Rednic. "Ce rau imi pare! Asa, nu-mi mai bruiaza antrenemantele, ca ar fi vrut sa se bage si el la joc. Dorea sa faca o si mai mare concurenta fotbalistilor, de parca n-aveam eu destula concurenta la echipa. Sufera, stiu cum e, si eu am trecut prin astea. Sincer, si noi suferim alaturi de el!", a spus "Puriul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează