FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Rednic contra Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2007 00:00

Antrenorul lui Dinamo a sugerat ca giulestenii sint favorizati de arbitri in lupta pentru locul 2. "Vreau arbitri straini etapa viitoare, contra Rapidului!", a cerut Mircea Rednic imediat dupa ce Dinamo a batut pe FC Arges. "Puriul" i-a luat la ochi pe rapidisti: "Nu e normal ce se intimpla, lupta pentru locul 2 trebuie sa fie una corecta, sa nu fie nici o echipa favorizata. Mie mi se pare ca acum nu prea e asa, de aceea nu as vrea sa fim arbitrati de romani in Giulesti. si rapidistii au zis inaintea meciului din tur ca se tem ca vor fi dezavantajati, deci cu atit mai mult s-ar impune aducerea unor arbitri de afara".

Rednic i-a atacat pe rapidisti si pentru ca meciul se va juca fara spectatori: "Ce sint astea fara public, amicale, antrenamente?! Mai e derby fara spectatori? Am inteles ca ei au vrut sa joace in Giulesti, ca stiu bine firele de iarba. si eu le cunosc la fel de bine. Preferam sa jucam la 500 de kilometri de Bucuresti decit asa, sa ne batem joc".

"Sint dezamagit de rezultat, pentru ca a existat o singura echipa pe teren, FC Arges. Am fi putut chiar sa cistigam"
Dorinel Munteanu

"Ar fi fost mai echitabil un egal dupa cum s-a jucat, dar asta e fotbalul, cei buni cistiga si cind lupta e echilibrata"
Mircea Rednic

16 aprilie 2007 

Playtech: Loredana Groza, indecentă TOTAL în limuzină! Și-a ridicat picioarele și apoi a... VIDEO de excepție


Comentarii (7)
cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  23 Octombrie 2011, 11:45

mda

cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  23 Octombrie 2011, 11:45

mda

cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  23 Octombrie 2011, 11:43

mda

Vezi toate comentariile (7)
Comentează