FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic confirmă GSP! Ce discuție a avut cu Nicolae Badea: „Asta i-am spus, oricât de greu ar fi”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 19:36 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 20:20

Mircea Rednic (59 de ani) rămâne pe lista scurtă a „câinilor”, care vor să aleagă un antrenor în pauza competițională cauzată de meciurile naționalei.

Antrenorul a vorbit despre negocierile cu „câinii”, purtate cu omul de afaceri Nicolae Badea. Conform surselor GSP, situația e momentan pe hold, întrucât, practic, clubul din Ștefan cel Mare are în acest moment un antrenor principal - pe Dario Bonetti, care nu și-a reziliat acordul cu "câinii"! -, astfel că orice altă discuție poate periclita atât situația lui Mircea Rednic, cât și a grupării. Rednic a confirmat informațiile Gazetei, publicate ieri.

„În ultima perioadă am venit tot timpul în situații delicate în care se afla clubul, dar niciodată în situația asta, în care echipa nu merge, probleme cu antrenorii, echipa iar a intrat în insolvență. Cam multe. N-aș vrea să vorbesc foarte mult, pentru că Dinamo are încă antrenor, Dario nu și-a semnat încă rezilierea, nu are rost să ne băgăm în seamă. 

E adevărat că m-am văzut cu domnul Badea, dar cu el mă vad mereu când am posibilitatea, că mai avem și afaceri împreună.

E Dinamo, când e vorba de Dinamo, altfel gândesc. Cu toate că, v-am zis, am pățit-o în ultima perioadă și mi-am propus să nu mai iau echipe în timpul campionatului, pentru că ai nevoie de timp și nimeni nu-ți acordă timp, indiferent cine ești. 

Nu s-a discutat nimic de contract, am zis «Prima dată, așa mi se pare corect, reziliați cu antrenorul care e și, după ce echipa nu mai are antrenor, cu mare drag discutăm». În România vin doar la Dinamo”, a declarat Rednic pentru Sport Total FM.

Rednic se teme că nu va reuși să aibă un „tampon” între el și administratorul special Iuliu Mureșan. Tocmai în acest scop, Rednic l-a dorit pe Ioan Andone alături, dar nu a reușit să îl convingă.

Mircea Rednic și Iuliu Mureșan nu au cea mai bună relație. Cei doi au avut un conflict în 2013, când colaborau la CFR Cluj.

Mureșan s-a declarat nemulțumit și în ultimele zile, după ce Mircea Rednic negociase direct cu Nicolae Badea, fără a-l implica.

Și Mutu e pe listă, dar nu s-a negociat cu el încă

Iuliu Mureșan susține că nu a negociat cu Adrian Mutu, antrenorul de la FCU Craiova, dar admite că tehnicianul s-a aflat pe lista „câinilor” de posibili înlocuitori pentru Bonetti.

„În primul rând, avem antrenor și nu putem discuta cu altcineva. Și Mutu are contract... Într-adevăr, el se afla pe lista aceea întocmită de noi la început, alături de Rednic, Bergodi, Miriuță și alții”, a declarat Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

Gazeta a scris încă din 14 septembrie că Dinamo voia să-l numească pe Mutu antrenor, dacă Adi s-ar fi despărțit de FCU Craiova.

Andre Pinto, prima conferință în tricoul lui Dinamo: „Știam care e situația clubului când am semnat”

Victor Becali acuză: „Cum să-l aduci la Dinamo?! Nu a mai antrenat de 5-6 ani!”

Bonetti nu renunță! Mesaj neașteptat pentru șefii lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bradjack
bradjack  •  25 Septembrie 2021, 20:07

deci ai confirmat ca mergi la corvinul. ca boneti nu-i prost sa renunte la 72 de mii de euro cand probabil asta o sa fie ultimul lui job ca antrenor. plus ca nu inteleg de ce redmic nu a venit in vara daca spune ca ar fii venit? ca acum nu mai are loc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează