FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Rednic, furios pe războiul de la finalul meciului! "A luat roșu meritat, nu vorbesc eu acum de Filip!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 22:37

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, s-a arătat extrem de nemulțumit de faptul că Steliano Filip a luat cartonașul roșu pe finalul meciului cu Steaua, 1-1.

"Sunt mulțumit de joc. A fost o singură echipă pe teren. Ei au avut un început bun de joc, dar la golul lor a fost un ușor ofasid. Ei au avut noroc cu Nițu (n.r. Niță, portarul Stelei).

Ați văzut cum a apărat! Îmi pare rău că n-am reușit să înscriem mai repede. Marica e un jucător foarte bun, dar mai are de recuperat. Vine după o accidentare, n-a mai jucat de un an de zile.

Sunt prea nervos să vorbesc de Filip, eu vorbesc despre echipă, nu de Filip. A luat roșu pe bună dreptate! N-ai voie să faci așa ceva. Filip a fost nervos de la pauză", a declarat Rednic la Dolcesport.

"A fost ofsaid la golul lui Hamroun. Digi n-a dat faza, dar alte televiziuni au dat și s-a văzut ofsaidul. Lăsați-o așa" Mircea Rednic

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
chris_bu67
chris_bu67  •  07 Martie 2016, 08:58

A fost offside,dar na,asta e ,puteam să și pierdem în min.96,dar puteam și câștiga.Dinamo a jucat bine repriza a doua,era bun Ekeng la mijloc,dar tot e bine și așa.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Martie 2016, 08:51

are dreptate Mircea. nita, filip si cele cateva erori grave de arbitraj au decis un 1-1 nesperat pentru echipa oaspetilor de Niciunde si Nicaieri. in plus, nu a avut la dispozitie 2 jucatori importanti : hanca si ekeng. palic nu merge in meciurile tari, e prea balerin. totusi, merita felicitari pentru modul cum isi organizeaza jocul si pentru ca echipa lupta pana in ultima clipa. acest egal mentine pe Dinamo in lupta cu Astra.

iobag
iobag  •  07 Martie 2016, 00:53

Daca nu se dadea gol in minutul 10 juca tot meciul la ciupeala ca si data trecuta si strambu tot s a enervat ca presa a scris ca dinamo a smuls un punct? :))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează