FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEŞTI

Rednic: "Grozav e prieten cu fiică-mea, deci nu poate fugi de la Petrolul!" :)

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 31 mai 2012 12:20

Mircea Rednic a declanşat isteria la Ploieşti. Azi, "Puriul" a fost prezentat oficial la Petrolul, iar 40 de fani au umplut sala de conferinţe pentru a asculta strategia antrenorului de 50 de ani.

"E un pas important în cariera mea. Obiectivele sînt măreţe, clasarea pe locurile 1-4 şi cîştigarea Cupei României, dar pot fi îndeplinite.
Am un lot valoros, dar mai am nevoie de 3-4 jucători. Nu îmi este teamă că îl vom pierde pe Grozav după ce a marcat contra Elveţiei, nu are cum să fie deturnat de la Ploieşti. Mă bazez pe faptul că Gicu a fost prieten cu fiica mea cît a jucat în Belgia, la Standard Liege, deci nu poate să refuze varianta Petrolul", a spus Rednic.

Mircea Rednic a declanşat isteria la Ploieşti. Azi, "Puriul" a fost prezentat oficial la Petrolul, iar 40 de fani au umplut sala de conferinţe pentru a asculta strategia antrenorului de 50 de ani.

"E un pas important în cariera mea. Obiectivele sînt măreţe, clasarea pe locurile 1-4 şi cîştigarea Cupei României, dar pot fi îndeplinite. Am un lot valoros, dar mai am nevoie de 3-4 jucători. Nu îmi este teamă că îl vom pierde pe Grozav după ce a marcat contra Elveţiei, nu are cum să fie deturnat de la Ploieşti. Mă bazez pe faptul că Gicu a fost prieten cu fiica mea cît a jucat în Belgia, la Standard Liege, deci nu poate să refuze varianta Petrolul", a spus Rednic.

"Avem un buget de 5,5 milioane de euro pentru acest sezon, care va creşte dacă va fi nevoie", a spus acţionarul majoritar Dan Capră. Prahovenii au clarificat şi problema meciului de prezentare al echipei pentru noul sezon: "Acea variantă cu Steaua a fost doar o fumigenă de la palat sau de la castel, nu se pune problema să existe acest meci. Lotul îl vom prezenta în compania unei formaţii din străinătate", a încheiat Capră.

Reunirea Petrolului va avea loc pe 11 iunie, la Ploieşti, unde "lupii galbeni" se vor antrena pînă pe data de 30 iunie, apoi se va pleca timp de două săptămîni într-un turneu de pregătire în Austria, unde elevii lui Rednic vor susţine cinci partide de verificare.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (13)
gymd
gymd  •  26 Martie 2013, 20:19

deci o parlea pe ficasa, bravooooo

c1064706
c1064706  •  31 Mai 2012, 22:01

Ce-mi plac astia care se oftica ca Walter si-a luat bagajele si a plecat...

lau72
lau72  •  31 Mai 2012, 17:10
Postat de plesan pe 31 Mai 2012, 14:11

Furati jucatorii de la U la Petrolu :P

Tocmai tu te-ai gasit sa comentezi ! Petrolul nu fura nimic , in cel mai rau caz , probabil , Walter.........

Vezi toate comentariile (13)
Comentează