FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic i-a mitraliat pe "ȘumiBet" și pe Bratu: "Unii investesc în pariuri, eu în fotbal!" + "Lua cu două mâini banii de la mine"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 13:41

Mircea Rednic a continuat duelul verbal cu Marius Șumudică și la conferința de presă susținută astăzi. În colimator a fost luat și Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo.

"ŞumiBet (n.r. Şumudică) nu ştiu ce are... Chiar sunt lucruri pe care nu le înţeleg. Situaţia lui acum e că a avut şansă, că a câştigat trei meciuri spre final, iar eu am pierdut două meciuri în prelungiri.

Iar legat de ce fac eu cu banii mei, fac ce vreau... Şi nu o fac de acum. Am oferit mereu atenţii celor cu care am lucrat, de când m-am apucat de antrenorat. Şi cu portarul am împărţit. Unii investesc în imobiliare, alţii la pariuri sau cazinouri... Eu vreau să investesc în fotbal", a declarat Rednic.

Rednic s-a luat și de Florin Bratu: "Am văzut că Bratu nu e de acord ca jucătorii să primească prime de la antrenori. Dar când era jucător la Rapid lua cu două mâini banii de la mine, că până le dădea Copos...

Eu fac ce vreau cu banii mei. 80% din banii câştigaţi, i-am câştigat din fotbal. Şi am luat decizia să îi bag în fotbal. De aceea am şi decis să cumpăr un club şi o voi face. La meciul cu Steaua le-am promis 1000 de euro fiecăruia. Care e problema? Dacă au fost fraieri şi nu mi-au luat banii, asta e (n.r. râzând)".

Citește și: Șumudică vs Rednic, un nou episod » Șumi se ia din nou de antrenorul lui Dinamo: "De când a plecat Mircică așa este"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Noiembrie 2018, 19:00

Iar acum așteptăm replica Șumudicului de stepă, una care nu va întârzia să apară, desigur, pentru că așa-s bășcălioșii carpato-daciano-victorpontici. În loc ca Rednic și Șumi să-și vadă de antrenoratul lor, dau de mâncare gazetelor de scandal.

red_dog72
red_dog72  •  22 Noiembrie 2018, 16:44
Postat de Robert Sergiu pe 22 Noiembrie 2018, 15:38

play out

play out sa sti ca e tot un campionat de fotbal, nu este o rusine de la popesti leordeni sau tarlaua din fata de la palat acolo unde stati voi cu mana-ntinsa pt o ciorba calda! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  22 Noiembrie 2018, 15:43

Daca gigistii nu sunt de acord cu astfel de practici... inseamna ca ei stiu mai bine...:)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează