FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic îi face praf pe Negoiță și pe Mutu: "Ați văzut cum se lucrează la Dinamo" » Declarații tari despre Andone: "Nu există comparație"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 10:38

Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre situația echipei și l-a criticat pe Ionuț Negoiță pentru strategia pe care o face la club.

" Dinamo ar trebui să îl țină pe Contra. Ca să ai rezultate e nevoie de continuitate. Trebuie să ții mai mult timp un antrenor. Nu poți aduce un antrenor, să-i faci un lot și după să nu îi mai prelungești contractul.

Ați văzut ce filosofie este la Dinamo. Spun că vor performanțe, dar cum apare o ofertă, dau jucătorul imediat. Vând pe bani puțini.

Asta îi reproșez și lui Andone. Îmi pare rău că a pierdut, dar a pierdut pe mâna lui. Nu poți spune că ai lot mai bun decât al meu. Uitați-vă la jucători au plecat de la Dinamo, Mevlja și Puljici. Și vorbesc doar de defensivă. Nu putem compara jucătorii aduși de mine cu ce s-a adus în vară. Andone e prietenul meu și îmi pare rau pentru el. Nu merita. Chiar nu am înțeles de ce a acceptat situația asta.

Eu nu lucram cu Mutu. Nu am lucrat nici cu Dinu Gheorghe. Eu am mers pe mâna mea", a spus Rednic la TV Digi Sport.

Dezvăluiri: Dezvăluiri! Cel mai tânăr debutant din istoria naționalei este criticat dur: "Să nu mai vorbească aiurea! A vrut să plece la Steaua"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
981663405201232
Enescu Nicolae  •  16 Martie 2017, 00:20
Postat de mannecken pe 15 Martie 2017, 12:08

Mai pune si tu macar o virgula din când în când.Nu se întelege nimic din ceea ce ai scris.

Pai pe cine vroiai ma sa aduca daca avea buget de transferuri 0 ! Pe Tactu ? daca aduci numai liberi de contract e si normal sa nu i nimeresti pe toti.. nu nimereste gigi si aduce pe bani d apoi sa i aduci liberi ! Pai Mavlja , pulici , palici , bizonu , paul anton , chiar si essombe.. ti a adus 6 jucatori care pot juca oricund titulari la orice echipa din Romania si i a adus pe 0 Ron .. ! nici mie nu mi place in totalitate caracterul lui dar sa spui ca nu e antrenor si ca nu a facut nimic la Dinamo desi a venit si a gasit un nimic pe care i s a pus un obiectiv.. Te pricepi precum capra la citit ganduri .. !

brandremist
brandremist  •  15 Martie 2017, 21:00

Omul ăsta pare și mai ranchiunos decât Pițurcă. :)))

 •  15 Martie 2017, 19:16

Nea Mircea Rednic, tot respectul, dar ce ai facut cu acei jucatori buni ? pe ce loc ai terminat , ce trofee ai castigat ? Foarte bine ca amintestte de mevlija si puljic, daca mai erau acestia, Dinamo castiga campionatul la pas, ori cu Andone ori cu Contra ! Nu sunt de acord cu negoita, are o strategie de...kkt...sunt sigur ca daca maine are oferta de 500 de mii ptr oricare din lot, vinde fara sa stea pe ganduri...are insa avantajul ca aduna mereu dinamovisti langa el, ce isi fac treaba...Cu toate astea, nu sunt de acord cu Rednic, ca tot loveste...ca se lauda singur cu ce a facut...si pana la urma nu a facut nimic, a terminat pe locul 4 ! si a suferit cateva umilinte, 0-5 cu viitorul, a pierdut cupa dupa 2-0 la pauza....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close