FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA DINAMO

Rednic îl înţeapă din nou pe selecţioner: "Sînt alţii care au băgat mai mulţi bani ca noi şi nu sînt nici pe 5: Steaua, Vaslui, Braşov"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2009 00:00

Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic, spune că nu îşi reproşează modul în care a pregătit echipa în acest sezon şi consideră că şi-a făcut pe deplin datoria faţă de clubul din Ştefan cel Mare.

"După meciul cu FC Argeş veţi afla decizia pe care am luat-o în privinţa viitorului meu. Au fost echipe care au investit la fel de mult ca Dinamo şi nu sînt nici măcar pe locul 5 acum. Uitaţi-vă la CFR, Rapid, Steaua sau FC Braşov.

Lucrez cu profesionişti, ce puteam să le mai fac eu. I-am băgat în cantonament cu 3 zile înainte de jocul cu Unirea Urziceni şi ce am rezolvat? Ei trebuie să îşi respecte meseria, aşa cum şi eu şi fiecare dintre noi încearcă să o facă", a spus Rednic la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
 •  03 Iunie 2009, 14:28

nu uita domnule rednic din ce divizie a venit brasovul,si dupa ce pierzi de doua ori cu ei scor general dinamo-brasov0-4,tur si retur cred ca ar fi cazul sa vezi unde gresesti matale...de cand a inceput scandalul cu arbitrii,dinamo a mers taras...asta spune multe despre corectitudinea punctelor castigate de voi,daca erati arbitrati ca in finalul campionatului,ma indoiesc ca dinamo era intre primele 5!!asa ca SANATATE MISTER!!!!

 •  03 Iunie 2009, 09:16

Mult succes in continuare domnule Rednic! Cu asa actionari e greu de facut performanta - abia acum se vad caracterele adevarate - la bine si la greu. Dupa vreo 10 ani de cand n-am mai urmarit meciurile din campionatul intern, cel din 2006-2007 a fost unul extraordinar! Am avut un gust amar de atunci vizavi de calitatea actionarilor, dar viata merge inainte. Acum se reconfirma, daca mai era nevoie. Fotbalul se joaca pe teren si nu in baruri sau la tv. Felicitari Unirii si succes in CL.

 •  03 Iunie 2009, 08:57

Olee olee! Olee olaaa! APLAUDATI CAMPIOANAAA!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează