FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

Rednic în pericol să rămână fără jucători la Poli Iași

Mircea Rednic +49   FOTO
Mircea Rednic

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 13:33

Echipa lui Rednic are 16 jucători la final de contract la Poli Iași, pe 30 iunie, iar dacă se va juca până-n iulie sau august, acordurile nu le pot fi prelungite fără ok-ul lor.

Iașiul va avea mari probleme de efectiv în finalul sezonului dacă Liga 1 se va încheia în iulie sau august și jucătorii cărora le expiră contractele pe 30 iunie nu vor accepta prelungirea lor. Asta deoarece nu mai puţin de 16 jucători ajung la final de colaborare cu Poli la finalul lunii iunie!

 Lista este lungă și îi cuprinde pe Rusu, Mihalache, Frăsinescu, Andrei Cristea, Klimavicius, Grădinaru, Luckassen, Habibou, Omoh, Longher, Târnovanu, Şerban, Horșia, Andrei Radu, Bourama și Bădic. 

Practic, Mircea Rednic este acum sigur doar de 11 fotbaliști pentru finalul sezonului, incluzându-i aici pe cruzii Axinte, Onea și Zaharia, care au prins rar inclusiv banca de rezerve. Nici lista "experimentaţilor" nu este ofertantă pentru "Puriu". 

În rândul celor opt jucători rutinaţi sunt nume pe care antrenorul nu a contat deloc, precum Popadiuc și Assulin, ori Cabral, abia reprimit în lot, după ce în iarnă n-a fost luat în cantonament. Rednic rămâne astfel doar cu cinci fotbaliști care au prins de mai multe ori tricoul de titular: Passaglia, De Iriondo, Chacana, Platini și Breeveld.

„Cred că se va juca în iulie. Sper să găsim soluţii pentru a avea la dispoziţie tot lotul" 
- Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

Cum arată Bucureștiul în perioada pandemiei:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Poli Iași:

EXCLUSIV Poli Iași a redus salariile jucătorilor la 500 de euro pe lună + clubul are nevoie urgent de 350.000€!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează